En dag i Århus

En fantastisk da i Århus er nu slut. DSB havde, i går, “billig dag” med kun 99,- for hver vej, lige meget hvor folk ville rejse hen. Jeg havde en fridag og ville til Århus, besøge Ida, Råbar, tøseshoppe
og, vigtigst af alt, planlægge juicefaste forløb.
En hårdt arbejdene Ida prøvesmager mine Rå Bounty Bars
Efter Ida og jeg deltog i et seminar med Dr. Thomas Lodi i København i marts, aftalte vi at vi skulle gå sammen om at lave et juicefaste forløb.

Vi er nu kommet ud med et rigtig godt udslag. Kurset vil foregå i Mariager og starter mandag d. 11/7 og varer til og med lørdag d. 16/7.
Det vil være et forløb hvor vi også selv deltager. Altså. Ida og jeg skaber rammerne og sammen med jer skaber vi fasteforløbet.

Gud hvor smager denne salat fra Råbar i Århus bare godt :o)

I en fasteproces er det svært at vide hvad der er lyst/behov for næste dag. Eller bare fra morgen til aften. Mange reagere forskelligt og har derfor forskellige behov. Der vil hver dag være mulighed for at deltage i magnetfelt terapi, let yoga stræk, gåture i naturskønne omgivelser (strand og skov er lige ved døren), meditation eller bare slappe af og med en bog eller en lur. Der er også mulighed for et besøg i Saltcenteret og prøve deres saltbad.
Efter lyst og behov samles vi, ud over måltiderne, til en fælles snak om fastens processer, udfordringer, muligheder, taker og følelser.
Har du lyst, vil du også have mulighed for at komme med i køkkenet og lære at lave juice til vores 3 gange daglige grønne juicer og 2 gange daglige hvedegræsshots. Der vil vi tage en snak om livstil, rå mad, juice og meget andet.
En uge inden forløbet strater vil du modtage en mail med nedtrapning så din oplevelse af fastningen vil være så behalig som muligt.
Vi har besluttet at det vil være muligt at tage fra 3 og op til 6 dage, alt efter hvad der passer dig bedst.
Det vil blive et kursus fuld af muligheder for at komme til at mærke din krop og dit sind igen. Og kunne det ikke bare være fedt her lige inden ferien starter :o)
Jeg glæder mig i den grad til at opleve dette sammen med Ida og ikke mindst jer andrer der er klar til en udfordring med udrensning af krop og sind.

I mens Ida og jeg arbejdede hårdt i forårsvarmen fik vi tid til lidt frokost fra RåBar
Jeg fik en burger
og Ida fik en salat