Juicefaste kursus i Mariager

Som lovet kommer der lidt om juicefasten i Mariager, som jeg afholder sammen men Ida.
Tidligt søndag morgen drog jeg afsted fra Amager til Hadsund rutebilstation. Ja rutebilstation. Det er ret lagt ude på landet og DSB kører ikke den vej.
Jeg tog 4A fra Amager til Valby og hoppede på en bus der kørte hele veje her over. Jeg kom oven i købet ud at sejle mod Mols Linjen.
Da Ida havde hentet mig og vi ankom til gården hvor hendes forældre og hun selv bor.Og hvor vi afholder kurset. Indfandt roe sig allerede. Det er nu dejlgt at være tilbage på landet (Er selv vokset op på landet) og kan mærke det hiver lidt i mig at komme tilbage. Så er det jo skøndt med sådanne en mulighed. Og jeg ser de smukkeste solopgange

Inden sengetid var  der lige tid til en lermaske fra Raw Gaia

Kursisterne skulle ankomme kl 10, men af en eller anden årsag var de fleste forsinket. Nu har vi med vilje ikke lagt noget fast program, fordi du i en faste, ikke ved hvad du har lyst til før du vågner og det er ikke sikkert du har lyst til det samme om aftenen som du havde om morgenen. Vi har lagt nogle mulighedder ind og så kan kursisterne selv vælge hvad de vil. Nogen vil også gerne bare slappe af og nyde stilheden og roen der kommer i kroppen.
Da kursisterne havde indfundet sig startede vi med en “fire shots”. Vores laver vi ret lige til, da vi ikke vil have nogen form for sukker i, igennem fasten.

Men vi fik da stadig en masse sjov og ballade ud af det

Fire shots:
Presset ingefær
Presset citron
Chlorella
Cayennepeber
Det røres sammen til en ensartet drik og så ellers i shots glas
Det er godt til at sætte gang/skub i udrensningen.

Derefter begyndte vi at presse juice og med stor fornøjelse hjalp alle glade til.

 

Vi giver et hvedegræsshot lige inden juicen den er bedst at tage på tom mave.

Hvis du kan er det en rigtig god idé at have den i mundet noget tid, gerne op til 5 min. eller mere, da du optager utrolig godt via dine slimhinder og nogen af de gode stoffer kan gå tabt på vej igennem mave/tarm systemet.

Til aften gik det stadig rigtig godt med udrensningen af os selv og kursisterne. Der var dog en der skulle kaste op og lige ligge ned og slappe af. Sådan kan det sagtens være når kroppen renser ud. Der blev senere vist en film som en af kursisterne havde med omkring hvorfor vi egentlig er her og hvad meningen med det hele er. En tænksom film.

Nu er det blevet tid til at jeg skal ud og presse juice til kursisterne. Ha´ en rigtig dejlig dag