En cykeltur på Kalvebod Fælled

Jeg har nu brudt fasten og er ved at trappe langsomt op. Det er altid vigtigt når maven kun har levet af grøn juice at du langtsomt vender maven til at få fast føde igen.
Jeg har i de første dage efter fasten, fået grød af blendet grøntsager: Spinat, agurk, bladselleri, broccoli, grøn salat, en håndfuld solsikkefrø, lidt ingefær, citron, tamari eller miso, lidt b-gær, krydderurter og lidt hampefrø.

Da jeg kom tilbage til København kom der fuldt fart på igen. Søndag eftermiddag stod den på tøjvask og en tur i træningscenteret, dog kun for at komme i sauna 🙂
Mandag stod den på yoga, møde med computer-ven og en fantastisk omgang kropsterapi. Det var som om jeg kunne flyve derfra 🙂

Tirsdag stod den så på udflugt med min mor ud til Kalvebod Fælled. Det er en tradition vi gør hver sommer. Min mor tager cyklen med herind og så cykler vi ellers en dag på landet 🙂

 

 

 

 

 

Jeg smagte for første gang, siden fasten, en gulerod og hold da helt op hvor smagte den dejlig sødt 🙂

Vi kom igennem skoven og fandt vilde hindbær.

Det kostede en del myggestik

Jeg fandt så også ud af at det er en god idé at huske at tjekke hvor jeg står henne når kun jeg har klipklappere på. Det er ikke en god idé at stå i en myretue 😉
Bagefter fandt vi et nogen lunde fredeligt sted for myggende, så vi kunne spise vores madpakker 🙂
Jeg fik min grønne grød mens min mor fik rugbrødsmadder
Elsker bare boder ved vejen. De er så hyggelige 🙂
 Der blev også tid til is ved Ishuset. Hvor min mor fik en gammeldags med 3 kugler og jeg nød resten af min grød.
Og så skulle der også lige kigges på dagens høst. Vilde hindbær og mirabella blommer 🙂
Da jeg havde sendt min mor afsted med toget igen og nydt en lang tur i saunaen. Var jeg lige ved at falde omkuld. Efter godt 5 timers cykeltur, hvor halvdelen var i modvind og en masse dejlig sol var jeg klar til at komme tidligt i seng.
Her til morgen har den så stået på chiagrød, dog uden den vante banan. Jeg lavede den af:
En håndfuld mandler, gerne i blød et par timer, 1 spsk hybenpulver, 1 spsk. husk, 1 tsk. acai pulver, 1 tsk. mesquite, 1 spsk. carob. Det blendede jeg så med ca 2½ dl. vand. Inden jeg blender, lægger jeg 2 spsk. chiafrø i blød i en dyp tallerken i ca ½ time. Lige inden jeg hælder mælken over frøende, drysser jeg 1 spsk. maca over frøende og røre det hele sammen. Maca kan godt blive bitter ved opvarmning. Derfor blender jeg den aldrig.For at venne min mave til sukker igen har jeg snittet lidt papaya og vilde hindbær (som jeg fandt på cykelturen) samt lidt hampefrø over grøden.
.

Jeg håber også i nyder sommeren lidt nu den endelig er her.

Husk også
Facebook