Juice faste kursus i Mariager 3

Det er nu sidste dag og de fleste kursister tog hjem i går. 3 damer der kom sammen onsdag, tog hjem efter “frokosten” da den ene ikke kunne overskue de symptomer en udrensning kan give.

Hun havde også været meget igennem de sidste par år så det var helt forståeligt. To andre tog hjem i aftes og der er så kun en tilbage som har holdt ud hele vejen. Hatten af for ham 🙂
Det betyder også at der kommer mere og mere ro på og da Ida brød sin faste ved frokost og fik melon, må jeg ærligt indrømme at jeg ikke gad presse mere juice bare for min egen skyld. Jeg blendede i stedet lidt grøntsager og spiste dem som en tynd suppe af lidt agurk, brocolli, salat, krydderurter, tamati og b-gær. Hold da helt op hvor smagte det bare dejligt.

Her til morgen har den så stået på lidt vandmelon og den smagte himmelsk.
Det er virkelig utroligt som både lugte- og smagssanserne bliver vækket under sådan en uge.
Nu skal vi så bare have cleanet kursuscenteret og så skal jeg afsted i morgen tidlig og tilbage til København. Det har været en fantastisk, lærerig og dejlig uge, men det er nu også dejligt at komme hjem igen 🙂
Da jeg gik en tur i Mariager mens nogle var i Salt Centeret tog jeg lige et par billeder af den ret smukke havneby.