Kirsebær på menuen

Der er virkelig godt gang i kirsebærsæsongen nu og jeg har selvfølgelig benyttet mig af det.

 
          

Her har jeg arbejdet “hårdt” på at udvikle en fantastisk kirsebær is, som du både får med her i nyhedsbrevet, men også kan finde her på hjemmesiden.
 
Du kan selv lave din helt egen is af de bær (friske eller frosne) du bedst kan lide, kokosmælk (kun det tykke fra toppen af en dåse) og så søder du med enten stevia, ahornsirup, et par dadler, en banan eller xylitol. 
Det hele kommes i blenderen. Har du ikke en top-kraftig blender kan du tilsætte lidt kokosvand eller nøddemælk, eller væske fra kokosmælk-dåsen, for at få isen til at køre nemmere rundt.Du behøver hverken ismaskine eller dyr blender for at lave is.

Det er klart der vil være en forskel på udfalget med de forskellige blendere, men det er ikke det der skal afholde dig fra at lave din egen is.Har du ikke en kraftig blender, er det en god idé at bruge frisk/optøet frugt og derefter komme isen i fryseren.Har du en kraftig blender, blender du det hele med de frosne frugter og isen er klar med det samme.Du kan fylde isen både i isforme, eller i en box, som du kan røre i en gang i mellem. Efter et par timer var isen klar.

Selv om solen ikke er så meget fremme ende, det ser dog ud til snart at vende, så kan du jo sagtens spise lidt is. Så skynd dig at komme igang med isen og gerne med kirsebærene, når nu de er her.
Lad dig nu ikke skræmme af den lange ingrediensliste 😉 Jeg lover den er det hele værd.
Kirsebær-is:
Først laver du en nøddemælk, gerne med paranødder
Paranøddemælk:
50 g paranødder
½ l. vand
Blendt det hele godt og si “mælken” enten med en nødemælkepose eller en alm. si.
Opbevar drikken på køl i op til 4 dage.
Kirsebær-is:
1 banan
300 g. kirsebær (vægt efter udstening)
1½ dl. paranøddemælk
2 medjool dadler (pil stenene ud) eller 3 spsk. yaconsirup, 2 spsk. xylitol eller et par dråber stevia
Et lille nip salt
1 spsk. lucuma
Blend det hele godt og fordel i isforme eller i en boks i ca. 3 timer.
Chokolade-overtræk:
56 g. kakaosmør (smeltet forsigtigt over vandbad. Husk ikke over 42 grader 🙂
6 g. lucuma
20 g. kakao eller carob eller en blanding. Alt efter hvor kraftig i smagen du vil have din chokolade.
½ tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
12 g. maca eller 6 g mesquite
Et lille nip salt
Rør det hele godt sammen og lad chokoladen så i ca. 30 min. mens du røre nu og da.
Tage isen ud af formene og dyp dem i chokoladen. Har du lavet isen i en boks, hælder du chokoladen over en skål med is.
Hvis du vil have drys på din is, er det en god ide at have det klar inden, da overtrækket størkner hurtigt.
Prøv f.eks. med forskelligfarvet kokos (kokos blendet med rødbedesaft, spirulina eller chlorella pulver), fint hakkede nødder, hakkede gojibær, incanbær mm.
Velkommen til is-himlen

HUSK!
Gør dit køkken til din legeplads.
Held og lykke med din nye livsstil.

Hvis du ønsker yderligere hjælp, med dit vægttab, kan du skrive dig op til Nyhedsbrevet.
Her modtager du både min 7 trins guide til dit vedvarende vægttab OG en e-bog med fantastiske opskrifter til, at kickstartet din nye livsstil.
Hver uge, vil du modtag tips og tricks til dit varige vægttab.
Tilmeld dig HER

Du kan også ansøge om en GRATIS og uforpligtet samtale, om Dit Mentor Vægttabsforløb HER
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mie Kronholm

HUSK du altid er velkommen til selv, at kontakte mig for, at høre mere om dit 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.
Send en mail til: kontakt@miekronholm.dk
Eller ring til mig på: 22 88 92 88

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.