Udstyr, hvad skal jeg vælge?

Tit bliver jeg bedt om at anbefale udstyr. Jeg har, og vil altid, holde fast i, at det er individuelt hvilke mærke og hvor “kraftig” en motor der vil være brug for.

Hvor meget vil du gå op i din madlavning?

Jeg går utrolig meget op i min madlavning. Jeg elsker at lave mad. Det har jeg altid gjort og vil derfor også gerne have noget der er virkelig godt at arbejde med.

Det er lidt ligesom dine sko. Mange sparer på pengene på deres arbejdessko, for det er jo ikke så vigtigt, men de glemmer at de faktisk bruger skoende ca 8 timer om dagen og hvad med en madras bliver/bør også bruges ca. 7 timer hver nat 😉 Husk det nu. Du kommer langt med en god nats søvn 🙂 Men også her kan vi være tilbøjelige til at spare.
Tilbage til køkkenmaskinerne.
Jeg har en MagiMix food processor og den er virkelig fantastisk, men du kan jo sagtens nøjes med en billigere food processor. Hvis du kun får brugt din en gang om ugen eller hver 14 dag er det jo lidt tosset at købe den aller dyreste. Men igen, skal du alligevel ud og investere i en ny, jamen så overvej hvor meget den skal bruges og til hvad. Tag så på køkkenmaskine shopping. Tjek diverse maskiner igennem og spørg gerne forskellige sælgere i forskellige butikker. Alle har forskellig mening. Ud fra alle de vurderinger du får, må du danne dig dit eget indtryk om dit eget behov for maskinerne.
Jeg har fx. først lige købt Vita Mix´er og gud hvor er den lækker. Ja lækker. Har oven i købet fået fingre i det nye design i stål fra Rawfood dk og den køre jo som en drøm. Alt bliver til en drøm i den maskine. Men jeg bruger altså også en blender mindst to gange om dagen. Så ja selvfølgelig bør jeg have den bedste når den nu skal bruges til så meget og jeg havde mulighed for at købe en. For jeg er helt klar over at økonomien også spiller en rolle
Jeg har klaret mig ganske fint med min Kiche Aid i et år nu og har da også syntes den var ganske ok, men jeg vil gerne udvikle mig videre i det her og så skal udstyret jo også følge med. Det er klart for mig i hvert fald.

Som du nok kan læse er jeg ikke meget for at anbefale det ene frem for det andet, da jeg ved mange mennesker har mange forskellige behov, men jeg håber det kan lede dig i retningen af den køkkenmaskine der er rigtig for dig.

Lige et par billeder af hvad der kan komme ud af en blender og en food processor

En raw kirsebærtærte bliver til 🙂

 

En dehydreret tærtebund med overtræk af chokolade

 

Så med kirsebær creme

 

Og til sidst med pink flødeskum
Husk at se meget mere på min hjemmeside: www.miekronholm.dk