En lille juicefaste på 3 dage :)

Jeg har juicefastet denne weekend. Jeg må ærligt indrømme at jeg syntes jeg havde brug for det. Tit op til mine kruser arbejder og afprøver jeg opskrifterne og da jeg nu havde tid og mulighed for det, ville jeg gerne renses lidt igennem efter kurserne.
Jeg startede faktisk torsdag morgen (kl. 6:30) med 1 ½ times bikram yoga. (og jeg skulle oven i købet være der 20 min før. Så jeg var på Nørrebro lidt over 6) Bikram yoga er yoga i et 40 graders varmt lokale, hvor du gennemgår en fast serie på 26 forskellige øvelser, der går hele kroppen igennem fra top til tå.
Den stod på grøn grød morgen og aften, men til frokost på arbejdet, havde jeg lavet guacamole og spiste blomkål til.
Jeg lavede min firestarter torsdag aften (se opskriften på indlæget fra juicefasten i sommers), så jeg kun skulle presse juicen fredag morgen.

Jeg havde samtadig nogle frosne hvedegræs shot i fryseren og brugte dem i stedet for at købe frisk hvedegræs og presse det også. Dette er et udemærket alternativ til den friske, men selvfølgelig er der ikke noget der slår friske råvarer.
Så har den ellers stået på hvedegræs shot, grøn juice og firestarter fredag, lørdag og søndag.
Det var lidt hårdt ved ti tiden fredag på arbejdet, men firestarteren hjalp mig igennem og jeg fik langt mere energi lørdag morgen, hvor jeg var ude i byen for at shoppe 😉 hygge og skrev på min nye e-bog om faste 😉
For at sætte ekstra gang i udrensningen tog jeg en tur i dampbad og sauna om eftermiddagen.
Da jeg søndag morgen havde juicet det sidste. (Jeg juicer til en dag ad gangen) Blandede jeg juiceresterne sammen med kerner og krydderier og lavede raw brød af det.
Jeg satte også en tærtebund over til græskartærte og kernerne fra hokkaidoen (som der skal laves fyld af i morgen) blev vendt med tamari og så ellers ind i dehydratoren med det hele.
Kl. 14 stod den på 1 ½ times hatha yoga og så ellers hjem og se til dehydratoren.

Raw juicerester brød og græskarkerner 🙂

 

Tærtebund til græskar tærten i morgen 🙂

Næææ hvor blev det fint. Da jeg lige skal trappe langsomt op efter min faste, vil jeg vente med at smage på herlighederne til i morgen. Hvor der også skal laves fyld til tærten 🙂
Og det vil jeg glæde mig til :))

Husk at se mere om kurser mm. på min hjemmeside www.miekronholm.dk og på Facebook