Tærter og chokolade

Jeg har været i gang i køkkenet med nye opskrifter på tærter.
Både bunden og fyldet ville jeg have en ny slags af. Og da jeg havde haft et hokkaido liggende i køleskabet nogle dage besluttede jeg at nu skulle der blive en tærte ud af det. Men da jeg havde sådan lyst til grønkål og broccoli, måtte det blive til to slags fyld. For hvis jeg blander hokkido og grønkål vil jeg jo ikke får den flotte gule farve fra hokkaidoet.
Så det blev altså til to slags fyld og jeg var meget possitivt overrasket 🙂
Bunden efter dehydrering
Hokkaido-fyld
Grønkåls/broccoli-fyld
Bunden er lavet med hørfrø, løg solskikkekerner mm.
Hokkido-fyldet er lavet med bla. hokkido, solsikkekerner, løg, husk, salt og salvie.
Grønt fyld: broccoli, grønkål. græskarkerner mm.
Raw chocolate 🙂
Så fik jeg for gud ved hvilken gang også gang i kakaosmøret 🙂
Jeg kan, som mange allerede ved, ikke tåle chokolade. Men sjovt nok kan jeg tåle rå chokolade???? Ja der er vidst snart ikke mange der er i tvivel om at tingene ændre struktur under alt den varmebehandling det mange gange kommer igennem.
Jeg er nu snart blevet mester i at lave raw chocolate 😉 Og nyder udbyttet med velbehag 🙂
Det er faktisk ret enkelt. Brug kakaosmør, kakao eller carob, mesquite, lucuma, salt, yacon mm. Prøv dig frem til du finder frem til din yndlings chokolade 🙂
Mange af tingene kan du får hos www.rawandmore.dk
Husk der er nye kurser du kan tilmelde dig
Se forbi min hjemmeside www.miekronholm.dk og
Facebook siden for at se mere om dem.
Skriv gerne til mig hvis du har brug for hjælp med de rå opskrifter eller idéer, tips og triks
på kontak@miekronholm.dk