De to event hos Sund Fornuft er nu vel overstået

Nu er jeg én af dem der sagtens kan gå og hygge mig i en helsekost og bare se på varer og få gode idéer, Det er et af de steder hvor jeg kan lade hverdagen blive udenfor og bare fordybe mig i….mig.
Men jeg må sige at jeg sjældent har haft det så hyggeligt og så sjovt som jeg havde de to tirsdage jeg var med til event i Sund Fornuft.
Da jeg kom derud tirsdag eftermiddag var det bare at skære min kage ud og servere den fra det hyggelige lille hjørne, jeg havde fået tildelt mig. Jeg havde også taget min spiral slicer med, så alle kunne se hvordan vedens hurtigste, sundeste og nemmeste spaghetti bliver til.
Så først lidt spaghetti og så lidt kage.

Det var bare så sjovt at se folks ansigter når de skulle smage kagen.
Hver og en der smagte den blev helt forandret i ansigtig. Fra at stå og slappe af i ansigtet til at lyse op af glæde og forførelse i øjnene. “Hold da helt op hvor er den bare fantastisk Mie”, “Det er du jo helt vild god til”, “Jeg har aldrig fået en SÅ lækker raw brownie før” og det blev til mange flere og dejlige roser.
Jeg har fået mange roser på de to dage og tusinde tak for dem. Jeg værdsætter dem utrolig meget.
Jeg glemte selvfølgelig mit kamera begge dage 😉 så ingen billeder af mig i aktion, men Tirza fra Sund Fornuft havde, et par uger inden det første event, pyntet facaden af butikken med en masse af mine billeder.

Der hang 4 meget fine rammer, på facaden af butikken, af mig og min raw food i ugerne op til de to events.
Inden jeg forlod butikken tirsdag aften, efter det sidste event, aftalte vi at det bestemt ikke er sidste gang vi gør den slags. Så i tilfældet af at du missede denne fantastiske oplevelse, er det bare at følge med her. Jeg lover at holde dig orienteret når vi gør det igen.
Husk at følge mig på Facebook siden og på min hjemmeside www.miekronholm.dk