Influenza i julen? Nej tak

Der er i øjeblikket en del der bliver ramt af forkølelse og influenza. Nu er det ikke fordi jeg vil foretrække at have influenza på et bestemt tidspunkt frem for et andet, men jeg ville dog foretrække at holde juledagene uden for den slags.
I søndags følte jeg selv at jeg var ved at blive ramt at influenza og besluttede mig for at gøre noget ved det. Den skulle bekæmpes med hud og hår. Jeg nægter simpelt hen at ligge syg i julen. Nok mest fordi jeg skal ud og arbejde med en af mine venner i år og jeg er sikker på det bliver super hyggeligt.
Her er min kur 😉

Rå kakaobønner er spræng fuld af antioxidanter (Spis løs i lange baner 😉
Incanbær er fulde af gode vitaminer som bla. A, C, B 1,2 og 12. De indeholder også meget protein, bioflavonoids og carotenoider og så smager de super godt 🙂
Jeg spiser dem gerne sammen med chokonibs eller i salat, i smoothies, over min grød mm.
Clorella Spis det altid som kosttilskud. Det er så godt for os 🙂
Rene C vitaminer Er også en god idé som suplement generelt, men kan du mærke det er ved at gå galt så speed op for din dosis 😉
Urte te af Rosen rod, pau d´arco, lakrids rod og ingefær (De to først nævnte kan købes og læses om, hos Raw and Mores netbutik  http://www.rawandmore.dk/
Og så en god nats søvn 😉
Jeg var helt på toppen næste dag 🙂 og er total juleklar 🙂

Husk du kan se meget mere om mig og mine kurser på min hjemmeside www.miekronholm.dk eller på Facebook siden