Så starter min grønne juice faste :)

Her til morgen har jeg besluttet, at jeg vil starte min faste en dag tidligerer end ellers beregnet. Så i stedet for at starte i morgen fredag, som jeg ellers havde planlagt, starter jeg idag torsdag.

Dette gør jeg bla. fordi at jeg ved der kommer den bedste effekt fra fasten hvis du min. gør det i 4 dage og da jeg ikke kan/vil gøre det i næste uge (hvor jeg her ferie 😉 og egentlig bare har lyst til at komme igang med fasten. Ja så starter jeg altså nu 🙂
Når jeg er på en grøn juice faste, lever jeg af grøn juice og vand. Hvis jeg har svært ved at holde varmen drikker jeg kogt vand.
I min faste starter jeg altid dagen med at presse hvedegræs juice. Så jeg ca. har nok til et shot. Dette skal nemlig helst drikkes på tom mave.
Har jeg mulighed for det, lader jeg hvedegræs juicen blive i munden i ca. 10 min. da vi optager langt bedre via vores slimhinder og fordi de gode næringsstoffer derfor ikke bliver beskadiget af den kraftige mavesyre.
Den grønne juice presser jeg af:
Spinat, grønkål, bladselleri, persille, agurk, broccoli mm. Kort sagt grøntsager der er grønne. Altså ikke noget med rodfruger eller alm. frugter.

For at hjælpe udrensningen, drikker jeg et shot “Fire Starter” ca. ved ti tiden og ved to tiden.
Denne laver jeg af citronsaft, ingefærsaft, chlorella og cayennepeber.

Husk du kan se meget mere om mig og mine kurser på min hjemmeside