Ahh hvor er jeg dejlig ren :)

bladselleri
Det er nu blevet mandag morgen og jeg er ved at bryde min faste, ved at spise lidt grød af grønne grøntsager, krydderurter, lecithin og lidt solsikkekerner. Dette får jeg også til frokost og aften.
Hold da helt op hvor smager det bare godt 🙂 Jeg bliver altid forundret over hvor meget mine smagssanser bliver vækket af en faste.
Jeg er meget tilfreds med denne lille fire-dages faste. Det var lige hvad jeg trængte til.
I går drak jeg kun lidt grøn juice, til morgen og middag, men havde ingen sult til aften og spang derfor juicen over der. Det er utroligt så lidt føde vi egentlig behøver.
Og selv om jeg ikke har indtaget andet end grøn juice har jeg stadig haft virkelig god energi og kunne være på arbejde og i skole, besøge venner, behandle med body-sds (en uddannelse jeg er igang med) og i går var jeg til to timers Iyengar yoga 🙂
Husk nu du ikke behøver at smide dine juicerester ud. Du kan sagtens bruge dem til at lave raw brød:

Bland dine juice rester med løg, tamari, krydderurter, hørfrø (malet til mel). Bland det hele godt sammen og kom dejen på plader. Dehydrer i ca. 12 timer. Vend dem under vejs, efter ca. 3 timer, og kom dem over på flettet papir.