Og så blev det februar

Det er nu blevet februar …. og ditox måneder er nu officielt ovre 🙂
 Jeg har lige indtaget mit (næsten 😉 første stykke kage i en måned. Jeg smagte også lidt kage i fredags til en rå komsammen jeg var til.
Hvor smager det bare godt. Sødt, blødt og lækkert 🙂

Choko-banankage

De af jer der kender min historie, ved at jer ikke kan tåle alm. chokolade. (Jeg slår fuldstændig vildt ud i mit ansigt med store betændte bylder.) Jeg levede derfor 5 år uden chokolade, indtil jeg stødte på raw food og fandt ud af, at så længe jeg holder mig til rigtig rå chokolade, kan jeg sagtens tåle det.
Fantastisk 🙂
Jeg har jo så derfor 5 års chokoladeforbrug at indhente 😉
Derfor er det vel også på sin plads at lave en chokoladekage til at fejre at en hel måned uden, nu er forbi. Og selv om det var hårdt at undvære i starten, kom jeg igennem og er nu blevet mere afslappet omkring chokolade mm.
Her efter min detox-måned, har jeg en dejlig nulstillet fornemmelse. Jeg nyder alting mere og vælter ikke bare kager, chokolade mm. ned som en hurtig snack for så at skynde mig videre til næste aftale.

Jeg håber du har haft mod på at detoxe med i janura ellers kan du jo altid selv prøve fx. bare med en enkelt uge eller to.

Kagen på billedet er lavet af en dadelbund og fyldet er af avocado, banan, kakao, superfoods, carob mm.
Husk nu det snart er tid til næste raw food kursus. Skynd dig ind på hjemmesiden og meld dig til.

Husk du kan se meget mere om mig og mine kurser på min hjemmeside

Eller på Facebook siden: The Raw