Frederiksberg Helsekost på en lørdag

Da Caroline fra Fredriksberg Helsekost, af personlige årsager, spurgte om jeg kunne hjælpe hende i helsekosten i går, sagde jeg straks ja, da jeg vidste hvor vigtigt det var for hende.
Og hvordan gik det så 😉
Ja jeg har jo hjulpet hende en par gange før, men kun af nogle, enten halve eller få hele timer ad gangen. Så jeg var da lidt spændt på en hel lørdag alene i butikken 🙂
Men jeg, og ikke mindst kunderne, overlevede dagen og jeg fik da også slynget et par opskrifter over disken til div. kunder der nu engang spurgte til dette 🙂
En af opskrifterne var på:
Valnøder der smager af karamel:
Kom nogle valnødder i en skål og hæld over med lidt ahornsirup og lidt fint salt af god kvalitet eller tamari. Rør det hele godt rundt og lad nøddere trække lidt.
Hvis der er tid, må de gerne trække nogle timer.
Hvis du er den heldige ejer af en dehydrator, kan du jo gå hele vejen og dehydrer dem nogle timer, så de får en let sprød overflade. Eller du kan også, hvis du alligevel skal have gang i den store alm. ovn, tørrer dem hurtigt nedderst i ovnen.

Så var der også én på Jodskokkepuré:

Rens jodskokkerne, skær dem ud i mindrer stykker og kom dem i din food processor.
Kør dem sammen med masser af persille, citronsaft, urtesalt og nøddemælk
Og en salat af:
Arame tang, kokosflager, revet rødbede, spiret kikærter, filet af appelsin uden hinde, avocado i terne og drys med nødder og hampefrø

Rigtig god søndag 🙂

Husk du kan se meget mere om mig og mine kurser på min hjemmeside

Eller på Facebook siden: The Raw