Smør og margarine…..

Min mor er fjollet med margarine.
Ja jeg er altså, på trods af min store entusiasme for mad som nu er gået over til raw food, ikke vokset op med økologi, næringsholdigt eller i det hele taget, særlig sund mad.
Ikke at jeg bebrejder min mor noget. Over hovedet ikke.
Hun var alene med min bror og jeg fra jeg var 1 ½ år. Så der var nok at se til. Og da vi voksede op i en lille by uden for Roskilde og hun med fuldtidsarbejde i København, var der, forståligt nok, ikke meget tid eller overskud til madlavning.
Men, for nu at vende tilbage til det vigtige 😉 Hun har så en “sjov” last. Hun er fjollet med margarine. Og gud hvor har jeg aldrig kunne fordrage det :)))
Hun er dog ved at vende lidt, her på sine ældre dage 😉 Og da hun spurgte hvad hun så skulle bruge i stedet for så jeg mit snit til at få kokosolie i hende. For hvis du absorlut SKAL have noget på dit brød i form af smør/margarine, så smør dit brød med kokosolie.
Det gjorde hun så i en uge og så var det ikke sjovt længere….hmmm. Hvad gør man så……
Så må man sku opfinde sin egen smør/margarine ik ;))
Og det har jeg så gjort 🙂
40 g kokosolie eller -smør
15 g. olivenolie
15 g. solsikkeolie
½ tsk. salt
1 tsk. citronsaft
I en blender med det hele og op i en fin bøtte og så på køl 🙂
Og sådan ser det ud
Voila
Og så må vi så se vad hun siger til den

Husk nu det er tid til at melde dig på chokolade workeshoppen:
https://www.facebook.com/#!/events/276242275780356/

Husk du kan se meget mere om mig og mine kurser på min hjemmeside

Eller på Facebook siden: The Raw