Faste med body sds og nedtrapnings-brød

Som mange af jer ved, er jeg i gang med at uddanne mig til kropsterapeut hos Body-sds.
I det første år skal vi bla igennem et fasteforløb med tilhørende meridianstrøg.
Det starter med 10 dages nedtrapning.
For dem der ikke lever raw eller vegansk, kan det være en meget stor omveltning.
Ingen stegning, ingen kød, ingen mælkeprodukter og ingen sukker og hvede.
Ja det lyder jo meget som mig, så jeg har bare gjort som jeg plejer: RAW FOOOD 🙂
Jeg har, som sædvanlig i min nedtrapning til faste, holdt mig til 1-2 stk frugt om dagen og kun 2 stk. hvis det er absolut nødvendigt. Og ingen tørret frugt. Øv der røg dadelkagerne 😉
Men det lønner sig i fasten, da denne bliver meget nemmere end hvis du har fåret meget frugt (sukker)
Jeg startede selv på faste onsdag, en dag før vi skulle, da jeg gerne ville op på 5 dage, så jeg virkelig kunne få noget ud af det.
I deres faste bruger de ikke så meget juice. Mest vand.
Jeg fik på min første dag, fredag ved 12 tiden, kun 3 mundfulde grøntsagssaft, 1 kop afførende te, 3 store glas vand og et lille glas vand med en knivspids glaubærsalt.
To gange senere på dagen fik jeg 1 mundfuld grøntsagssaft, 3 store glas vand, et lille glas vand med 1 knsp. glaubærsalt, en kop afførende te og en kop Iperoxo te.
Og det var så den dags måltider 😉
I løbet af dagen lavede vi meridianstrøg af mave, milt, blære og nyrerne.Det er noget der kan gøre meget ondt, men det hjælper virkelig på din udrensning.
Jeg har det langt bedre end man skulle tro. Og jeg må indrømme at jeg glæder mig til at komme igang igen med flere meridianstrøg (idag er der 6 af slagen)
Her til sidst får du lige opskriften på nogle nedtrapnings-brød
Det bliver i første omgang en ca opskrift da jeg er kommet afsted uden min personlige opskrift bog
Ca. 150 g. hel quinua
Ca. 100 g. solsikkekerner
1 håndfuld mandler (kørt til mel)
2 tsk. tamari
1 håndfuld hasselnødder (kørt til mel)
Ca. 100 g. hørfrø (kørt til mel)
Ca. 50 g. chiafrø (kørt til mel)
Lad hørfrø og chia stå i en skål med ca. 2 dl. vand i ca. 15-20 min.
Bland resten af ingredienserne i. Kom evt lidt mere vand ved så det kan hænge sammen. Er det for vådt, kommes lidt quinuflager i.
Formes til små brød og stilles på plader med papir. Dehydrer i ca. 2 timer. Vend over på fletpair og derhydrer færdig (ca. 8 timer)
Hvis du ikke har en dehydrator kan du også bage dem i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 20 min.
Jeg vil ikke anbefale dig at tørre i en almindelig ovn, da dette vil bruge alt for meget strøm.
Jeg håber du får glæde af opskriften
Husk nu det er tid til at melde dig på chokolade workeshoppen:
Husk du kan se meget mere om mig og mine kurser på min hjemmeside
Eller på Facebook siden: The Raw