Fasten er slut og jeg er meget ren :)

Hvor er det fedt at være på den anden side.

Virkelig at mærke alt, dufte alt og smage alt.
Her til morgen er jeg startet stille op med rå suppe af grønne grøntsager, rød løg, timian og tamari. Hvor smager det bare herligt. Det er utroligt hvordan en faste vækker alle sanserne.
Jeg startede jo onsdag med min faste på grøn juice. Jeg behøvede først at starte torsdag (pga. det er et forløb i min uddannelse hos Body-sds), men da jeg nu havde mulighed for at starte en dag tidligere og gerne ville op på 5 dage, gjorde jeg selvfølgelig det 😉
På faste-weekenden hos Body-sds var der ikke meget juice. Det var mest vandfaste. 3 gange på en dag fik jeg 2 mundfulde juice, 3 store glas vand, 1 kop afførende te, 1 kop Ipe roxo te og 1 lille glas med glaubærsalt.
Jeg var ret sulten fredag og indtil ca. kl 12 lørdag. Så vendte det og blev rigtig ok.
Igennem weeknden var vi igennem de 12 meridianstrøg. Nøj hvor gør de ondt. Men hold da helt op hvor er det effektivt. Jeg har aldrig været så varm på en faste 😉
Denne her opskrift vil jeg glæde mig til at lave i køkkenet om nogle dage når jeg er kommet lidt ind i optrapningeskosten. For det er som altid meget vigtigt ikke at begynde at spise normalt lige med det sammen.
De første par dage efter fasten, får jeg rå grøn suppe. Derefter lever jeg som jeg plejer af raw food, men dog kun med max 1-2 stykker frugt i de 7 dage efter. Lige som i nedtrapningen.
Optarpningssalat:

Spirede grønne linser
Fint hakket rødkål
Jordskokker i tynde strimler
Appelsin filleteret og hakket groft
Afskallede hampefrø

Marrinering af salaten:
Udos olie eller hampeolie
Tamari
citronsaft
Rør godt sammen. Fordelles over salaten og blandes godt

Dressing:
Græskarkerner
Citronsaft
Urtesalt
Krydderurter efter eget valg
Køres i en kraftig blender med vand eller kokosvand til cremet masse.
Dryppes over salaten og server.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Husk nu det er tid til at melde dig på chokolade workeshoppen:
Husk du kan se meget mere om mig og mine kurser på min hjemmeside
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med raw food, mine kurser, opskrifter mm. er du meget velkommen til at skrive til mig på