Rigtig god påske

Så er påsken i fuld gang og det er jeg jo selvfølgelig også. Mit køkken raw-“gløder” 😉 Og ind i mellem det hele, fik jeg lige lyst til at dele denne opskrift med dig. Håber du kan lide den 🙂
Ja det blev jo altså ikke en gul påske kage, men god, det er den 🙂

Rå pastinak kage

Bund:

2 spsk. kokosolie og 2 tsk. kakaosmør smeltes over vandbad. blandes med lidt salt, 30 g. dadler uden sten, 25 g. kokos og 50 g. solsikkekerner (kørt til mel).
Bland det hele godt og fordel i en form foret med film. Pres det godt sammen. Stil koldt mens du laver fyldet.
Du kan lave fyldet på 2 måder. Billedet er af fyld 1.
Fyld 1:
200 g. pastinakker (renset), 35 g. dadler, uden sten, 1½ spsk. mesquite, ½ tsk. salt, 2 spsk. husk, 55 g. kokosolie (smeltet), 10 g. kakaosmør (smeltet), saften af ½ citron, ca. 3 dl kokosvand, 2 håndfulde manukarosiner eller alm. rosiner, 2 håndfulde baby-peacannødder eller alm. peacannødder som er hakket groft.
Alt køres i blenderen, undtagen rosiner og nødder, og blend til creme. Rør sammen med nødder og rosiner. Fordel over bunden og stil koldt.
Fyld 2:
Riv pastinakkerne og kom dem over i en skål med rosinerne og nødderne. Resten kommes i blenderen og blendes til creme. Her bruges dog kun ca. 2 dl. kokosvand.
Hæld cremen over i skålen og rør godt sammen med de andre ingredienser. Fordel over bunden
Frosting:
100 g. cashewnødder, 30 g. kokossmør, 5 spsk. limesaft, 1 spsk. husk, 5 spsk. agave, ca. 1-1½ dl. kokosvand, ½ tsk. rødbedekrystaller.
Kør det hele i blenderen. Fyld i sprøjteposer og stil koldt i et par timer.
Fordel over kagen og stil koldt indtil servering.
Rigtig god fornøjelse og god påske 🙂
Husk du kan se meget mere om mig og mine kurser på min hjemmeside
Eller på Facebook siden: The Raw