Boghvedeknas

Raw fooderne kalder det Granola. Jeg kalder det Boghvedeknas
Det er spiret boghvede som dehydreres og bliver knasende sprødt 🙂
Sæt boghvede i blød natten over, ca. 8 timer. Hæld vandet fra og skyld dem godt i en si.
Lad nu boghveden spire i en spirebakke, glas, skål mm. og skyld dem mindst 2 gange dagligt og gerne hver 4. time.

Efter 3-4 dage har de fået en lille hale og de er klar til brug 🙂
Du kan enten bruge dem i salat som de er eller dehydrere dem og bruge dem i salat, kage, chokolade, til mysli mm.
Spiret boghvede med ren vaniljepulver og agave, klar til dehydratoren 🙂
 
De færdige boghvede knas klar til at blande sammen med resten til mysli
Husk at der nu er e-hæfter på min hjemmeside
www.miekronholm.dk
Her er der 3 lækrer raw-nemme opskrifthæfter og en 4 på vej med chokolade 🙂
Og du skal også huske at jeg nu har fået lokaler til at behandle med min kropsterapi/Body-sds. så ring og book din tid på 22889288 🙂

Husk du kan se meget mere om mig og mine kurser og e-bøger på min hjemmeside på
Eller på Facebook siden: The Raw