International raw food dag :)

Total fedt at vågne på denne dag og se på facebook at det er international raw food dag. Så skal der ellers raw foodes på alle planer 🙂
Og selvfølgelig skal der også en god opskrift på bloggen.
Skal jeg vælge morgenmad eller mangosalat…..
Eller begge dele 😉
For nylig havde jeg min første raw food morgenmad-udbringning.
Rawnola på raw yoghurt med tilhørende raw pandekager med jordbær
Yoghurt:
Cashewnødder blendes med, vaniljepulver, lidt salt, granatkerne eddike, probiotika kapsler fra Udos og kokosvand.
Blend det hele godt sammen til en ikke for tyk creme. Det vil blive lidt fastere i det, når det har stået lidt.
Lad gerne stå uden for køleskabet en dags tid, så probiotikaen kan få lov at arbejde lidt.
Rawnola:
Når boghveden er færdigspiret blandes de med vaniljepulver, agave og lidt salt.
Hvis du har det kan du også gå videre og blande fx: purplecorn, maca, mesquite, lucuma, camu camu, carob, mm i for at få din helt egen slags rawnola.
Dehydrer i ca. 12 timer og rod gerne rundt i det nogle gange undervejs.
Når boghevden er helt sprød blades den med fx: manukarosiner, gojibær, chokonibs, tørret blåbær, incanbær, morbær, hakket nødder mm.
Pandekager:
 Bananer, paranødder, lidt salt, vaniljepulver og evt. lidt agave
Blend til flydende crem og fordel i klatter på bagepapir til dehydratoren.
Dehydrer ca 3 timer, ven og dehydrer i ca 3 timer mere.
Server med frisk frugt og evt. vanilje agave (agave med vanilje stang og korn)
Andret det hele på tallerkener og nyd en dejlig morgen 🙂
Mangosalat:
Romaine salat i store bidder, avocado, rød peberfrugt, mango, spiret mungbønner eller grønne linser, sesamfrø, solsikkekerner eller græskarkerner (lagt i blød et par timer og skyllet).
Blanes sammen på tallerkenen eller et fad og dryppes med granatæbleeddike, oliven olie, salt og peber 🙂
Rigtig god fornøjelse og ha´  en fantastisk International Raw Food Dag 🙂