Boston 1

Joy and the Juice var god backup i Kastrup 🙂
 

Godt jeg fik skiftet til Iphone, da min baerbar naegter alt der hedder net 🙂

Saa jeg lige kunne skrive til mutter at jeg var kommet godt her over 🙂
Nu med amerikansk tastatur, maa jeg se om det kan lykkeds at skrive lidt.
Igaar (lordag) var en lidt haard, men ogsaa rigtig god dag. Jeg stod op kl 3 for at komme med fly kl 7:50 (vaere  i lufthavnen 2 timer inden, pakke de sidste ting, mad mm.) Saa skulle fra Amager kl 5:30 og jeg naegter at stresse, saa hellere op en halv time inden 🙂
Heathrow, som jeg skulle skifte fly i, er kaempe stor. Har vaeret der for, men der syntes jeg den var meget mindre. Maaske fordi, mand jeg modte paa florste fly, mente jeg skulle med ud til terminal 3, i stedet for at blive i terminal 5, som jeg ogsaa havde faaet at vide i starten af turen.
Saa afsted med bus og igennem kontrol og straaling af Raw krop (min krop var i hvert fald raw og oko inden). Kunne saa ikke se mit fly og fandt en der vidste noget om fly. Nae du skal da i terminal 5. Afsted med dig du…..
Okayyyyy og derefter endnu en omgang straaling af knap saa raw krop, med ellevator, tog mm ud til terminal laaaaaaaaaaaaaaangt borte.
Hvorfor skal de bare overdrive den lufthavn, men jeg naaede det da.
Saa ellers mig selv i Londnon en uge og hvordan jeg slige skulle bort forklare det hele.
Naa men nyt fly, ny “kammerat” Han aad saa min mad, da jeg ikke selv kunne taale den. Om det er raw eller ej aeder folk aabenbart min mad fra mig 😉
Boston lufthavn er saa ikke lige der hvor de har sat en info disk op, saa det var med “Klar dig selv” agtigt mine og det gjorde Mie saa. Provede at finde ud af busserne, men magtede det ikke helt og ingen vidste noget om noget, saa det blev til en taxa, hvor manden fortalte mig MEGET vidende at jeg ikke havde givet ham nogen drikke penge. Mie sagde saa Okay og smilede til ham og gik min vej hen til hotellet.

Noj det har vaeret et hyggeligt dogn her.

De er saa sode og der er bare en god energi, men da jeg kl 19 var total faerdig og regnede sammen at jeg havde vaeret vaagen i over 30 timer gik jeg i seng 🙂
 

Frisk naeste dag til at gaa amok i Whole Food Market, som jeg havde fundet dagen for. Weee de har bare nogle fede ting og alte er langt billigere, langt mere laekkert og langt mere alt muligt 🙂
 

Men kan nu ogsaa godt lide Irma :)))))
Og saa lige rundt paa markederne og hilse på en hest 😉

Mhh tid til frokost 🙂

Dagens fangst og madpakke klar til bustur 🙂

 

Nu er det tid til at komme med ny bus, til ny havn, til faerge over til Eva paa Mathas Vineyard

Husk nu kurset med Amy i november
https://www.facebook.com/#!/events/344344482314488/