Ashwa-for noget?

Ashwaganda:
 
 
Her har vi en plante der virkelig kan gøre en forskel.
Ashwaganda er et adaptogen (går ind og hjælper/støtter kroppen hvor der er brug for det). Den er styrkene og afbalancerende på én gang. Den er genoplivende, afstressende OG et elskovsmiddel 😉 på alle måder. (Herved bla. manglende sexlyst, barnløshed, eriktionsproblemer og meget mere).
 
Navnet Ashwaganda er Hindisk og betyder Lugtende Hest. Hvilket både beskriver plantens lugt og dens kraftige styrke og virkning.
 
Det er som regel roden der bruges, men frugt og blade kan også benyttes.
Ashwaganda bliver brugt utrolig meget som urtemedicin i Indien og bliver kaldt Indiens Gensing. Planten er meget kendt af top sportsfolk der har brug for en meget lang vedvarende energi
Ashwaganda er i familie med tomaten og gror som en kraftig busk, der kan blive op til 170 cm. Den har oprindelse fra Sydasien hvor den gror vildt omkring landområder i bla. i Indien, Pakistan og Sri Lanka.
Man kan få Ashwaganda som tabeletter i helsekostforretningerne, men jeg bestiller altid mit i pulverform over nettet fra England.
 
Brug Ashwaganda hvor du har lyst. Der er ikke meget smag i, så ½ tsk. i dressing, smoothies, over granolaen mm. vil ikke kunne smages og mere behøver du ikke om dagen.
 
Rigtig god fornøjelse 🙂
 
HUSK

Jeg nu afgiver elev-behandlinger med Body-sds/ kropsterapi, så ring endelig og få en tid på 22889288, så vi kan aftale nærmere.

OG

D. 12 december afholder jeg også en workshop med chokolade. Dette bliver dog en lidt anderledes workshop end de andrer chokolade-workshops jeg har afholdt.
Det bliver nemlig en workshop hvor du ikke “kun” skal lære, og ikke mindst SELV lave, chokolade, men også lærer hvordan du får denne herlige super food, som den rigtige rå kakaobønne er, med ind i din alm. hverdags kost 🙂
Vi skal bla. igennem chokolade (selvfølgelig), fondue, chips, brød mm 🙂
Workshoppen afholdes i København city og koster kr. 650,- og inkludere selvfølgelig:
– Undervisning
– Alle materialer
- Opskrift hæfte med dagens opskrifter
– Choko party efter dagens arbejde
– Lettere forplejning på dagen (te og ekstra guf 😉
Kontakt mig på:
miekronholm@hotmail.com for mere info og tilmelding 🙂