Kålchips med lime

Jeg ved godt at kålchips er en meget populær spise blandt raw foodere, men jeg er bare ikke en af dem. Jeg syntes de er, hmmm, ja nok enten for smuldrende eller for seje i konsistensen.
Men nu har jeg eksperimenteret en del med dem og endelig er jeg ved at være tilfreds 🙂
Da jeg gerne vil spare på nødde-forbruget, men samtidig lave en dej agtig masse er jeg kommet på at bruge chiafrø.
 
Til dejen maler jeg chiafrø til mel og blender det sammen med den smag jeg gerne vil have til mine  kålchips.
Her er det fx. lime chipsne, jeg lige er blevet færdige med.
Ved at bruge chiafrø sparer jeg på nødde-forbruget, får nogle fantastiske omega 3 fedtsyre, en masse proteiner og så indeholder de også mange vitaminer og mineraler.
 
Dejen har jeg lavet af:
Chiamel, limesaft, kokosblomstsukker, lechitingranulat, lidt salt og så lidt vand til at få det hele til at hænge sammen. Blend det hele godt sammen.
Masser dejen ind i kålen og dehydret i ca 8 timer og opbevar i kagedåse
 

HUSK

Jeg afgiver nu elev-behandlinger med Body-sds/ kropsterapi, så ring endelig og få en tid på 22889288, så vi kan aftale nærmere.
Eller tjek min nye hjemmeside ud: www.miekronholm.dk
OG
D. 12 december afholder jeg også en workshop med chokolade. Dette bliver dog en lidt anderledes workshop end de andrer chokolade-workshops jeg har afholdt.
Det bliver nemlig en workshop hvor du ikke “kun” skal lære, og ikke mindst SELV lave, chokolade, men også lærer hvordan du får denne herlige super food, som den rigtige rå kakaobønne er, med ind i din alm. hverdags kost 🙂
Vi skal bla. igennem chokolade (selvfølgelig), fondue, chips, brød mm 🙂
Workshoppen afholdes i København city og koster kr. 650,- og inkludere selvfølgelig:
– Undervisning
– Alle materialer
- Opskrift hæfte med dagens opskrifter
– Choko party efter dagens arbejde
– Lettere forplejning på dagen (te og ekstra guf 😉
Kontakt mig på:
miekronholm@hotmail.com for mere info og tilmelding 🙂