Hjemme fra Chokolade kursus Level 2

Jeg er nu vendt tilbage til Danmark, julen og den dejlige sne der daler så hyggeligt ned fra himlen.
Efter en tur til London hvor jeg var på raw food chokolade kursus hos Amy Levin på level 2.
Det var en total fed oplevelse, selv om næsten alt transport fra København til Ecingham gik galt 🙂
Men jeg fandt det i tide og blev hentet som aftalt på stationen og kørt det sidste stykke til undervisningslokalet.
Det skal så lige siges at der var to andre der ikke dukkede op da de også havde problemer med transporten.
På kurset lærte jeg nogle nye fif, tips og tricks som jeg nu er ved at afprøve her hjemme og som vil komme med på mine egne chokolade workshops, så du kan glæde dig til næste gang der kommer et kursus 🙂
 
Så starter vi
 
 og er meget koncentreret
 
 med et super fedt resultat 🙂
 
Og nu er jeg igang her hjemme 🙂
Måske du selv har lyst til at eksperimentere med den rå chokolade. Her i juletiden er det jo oplagt 🙂

Prøv denne simple opskrift:

60 g. kakaosmør
3 spsk. kakao eller carob
En lille smule salt
1 spsk. Lucuma
1 spsk. Mesquite
2 spsk. cashewsmør
3 spsk. yacon pulver eller andet sødemiddel i pulverform som fx. xylotol, kokosblomst sukker mm (De andre sødemidler har andre forhold, så prøv dig lidt frem)
1 spsk. vaniljepulver (ikke sukker)

Smelt smøret over vandbad, men pas på det ikke kommer over de 42 grader og endelig ikke noget vand i chokoladen.
Alt fugt ødelægger det skindende look i chokoladen.
Bland de resterende ingredienser i og rør det hele sammen til en ensartet masse.
Fordel i silikoneforme 🙂

Rigtig god fornøjelse
 

 
HUSK
 
Jeg afgiver nu elev-behandlinger med Body-sds/ kropsterapi, så ring endelig og få en tid på 22889288, så vi kan aftale nærmere.
Eller tjek min nye hjemmeside ud: www.miekronholm.dk