Raw Marcipan

 Her i julen er der jo mange lækre og …… ulækre 😉 madvarer i butikkerne.
Og i stedet for bare at købe de produkter der nu en gang er på hylderne, så tænk lige en ekstra gang over om det rent faktisk er noget du har lyst til at putte indenfor i din krop og hvordan den vil reagere på det.
I bund og grund ved vi jo godt hvad der ok for vores kroppe og hvad der ikke er.
Jeg høre tit at det særligt er her i juletiden at det går galt.
For hvis du ikke lige er en der tænker så meget over hvad der rent faktisk står på bagsiden af de forskellige madvarer i supermarkedet og tilmed har travlt, så er det nemt bare at tage det vi plejer.
Derfor vil jeg gerne hjælpe dig lidt på vej.

Hvis du gerne vil lave din egen marcipan er der her to måder at gøre det på.
Enten grov marcipan (med skind på mandlerne) eller den lyse (skindet fjernet)

Til den grove:
250 g. mandler i blød så de er dækket helt med vand i ca 4 timer
Sødemiddel efter smag af fx. agave, raw honning, yacon sirup eller kokosblomst sirup
En lille smule salt

Skyld mandlerne godt og hak dem meget fint, enten i hånden, i food processoren eller i en mini hakker.
Hvis du har en green star juicer, kan denne bruges til at lave den perfekte marcipan, men det kan sagtens lade sig gøre uden.
Tilsæt de to andre ingredienser og ælt det hele godt sammen (bliver den for tør kan du tilsætte mandel- eller kokosolie) og stil koldt ca ½ time.

Til den lyse:
250 g. mandler, i blød i ca 12-24 timer (nu kan de smuttes uden skoldning)

Sødemiddel efter smag af fx. agave, raw honning, yacon sirup eller kokosblomst sirup
En lille smule salt

Skyld mandlerne godt og hak dem meget fint, enten i hånden, i food processoren eller i en mini hakker.
Hvis du har en green star juicer, kan denne bruges til at lave den perfekte marcipan, men det kan sagtens lade sig gøre uden.

Tilsæt de to andre ingredienser og ælt det hele godt sammen (bliver den for tør kan du tilsætte mandel- eller kokosolie) og stil koldt ca. ½ time.

Du kan også tilsætte farve med fx. rødbedesaft, hvedegræs-juice eller pulver mm.

Rigtig god fornøjelse

HUSK

Jeg afgiver nu elev-behandlinger med Body-sds/ kropsterapi, så ring endelig og få en tid på 22889288, så vi kan aftale nærmere.
Eller tjek min nye hjemmeside ud: www.miekronholm.dk
OG
D. 12 december afholder jeg også en workshop med chokolade. Dette bliver dog en lidt anderledes workshop end de andrer chokolade-workshops jeg har afholdt.
Det bliver nemlig en workshop hvor du ikke “kun” skal lære, og ikke mindst SELV lave, chokolade, men også lærer hvordan du får denne herlige super food, som den rigtige rå kakaobønne er, med ind i din alm. hverdags kost 🙂
Vi skal bla. igennem chokolade (selvfølgelig), fondue, chips, brød mm 🙂
Workshoppen afholdes i København city og koster kr. 650,- og inkludere selvfølgelig:
– Undervisning
– Alle materialer
- Opskrift hæfte med dagens opskrifter
– Choko party efter dagens arbejde
– Lettere forplejning på dagen (te og ekstra guf 😉
Kontakt mig på:
miekronholm@hotmail.com for mere info og tilmelding 🙂