Fastelavnsboller

 
Så er det fastelavnstid og jeg har selvfølgelig været i køkkenet for at få en ny opskrift klar 🙂
 
 
Dehydreret fastelavnsboller: (ca. 12 stk.)
 
130 g. cashewnødder (i blød natten over)
60 g. Irish Moss gel
50 g. rosiner (i blød natten over)
30 g. lucuma
20 g. mesquite
½ dl. mandelolie
Ca. 1 dl. mandelmælk eller vand fra rosinerne
1 tsk. tamari
 
Alt blendes til dej og hældes i en skål med:
 
100 g. mandelpulp
20 g. husk
 
Ælt det hele godt sammen og form til flade boller med hul i midten.
 
Dehydrer på papir i ca. 2 timer. Ved over på fletpapir og dehydrer færdig.
Ca. 8–12 timer.
 
Fyld:
 
2 mellem bananer
26 g. lucuma
3 spsk. yacon sirup
20 g. mesquite
1 tsk. baobab
1 tsk. ashwaganda
8 g. maca
1 tsk. purple corn
Ca. 1 dl. kokosvand eller filtreret vand
 
Blendt godt til let creme og fyld i hullerne på de dehydreret boller. Pynt med bipollen, kokosflager, gojibær mm.
Du kan evt tilsætte 2 tsk. rødbedekrystaller for pinkyeffekt
 
Eller prøv med
 
100 g. cashews (i blød 24 timer)
1 spsk. husk
1 tsk. ashwaganda
½ tsk. reishi
10 g. lucuma
1 tsk. vaniljepulver
Ca. 1½ dl. kokosvand
1 tsk. rødbedekrystaller, hvedegræs eller ½ tsk. gurkemeje
 
Blend til creme og fyld i hullerne og pynt 🙂
Rigtig god fornøjelse

HUSK

Jeg afgiver nu elev-behandlinger med Body-sds/ kropsterapi, så ring endelig og få en tid på 22889288, så vi kan aftale nærmere.
Og tjek også lige min nye hjemmeside ud: www.miekronholm.dk
OG

The Raw har fået ny hjemmeside
Så nu kan du se og bestille din chokolade på
www.miekronholm.dk

Rigtig god fornøjelse med det hele