Chokoladefestivallen 2013

Igår gik det endelig løs.
Jeg var i demokøkkenet på chokoladefestivallen kl. 15:30, i tappellerne i Valby.
Inden var der lige lidt arbejde der skulle gøres 😉
 
 
Mutter pakkede løs, så alle smagsprøverne kunne komme med


Endelig færdig med smagsprøverne
 
Prøver at finde min indre ro

Og så gik det løs



Rester 😉

Trængte vidst til søvn efter en fantastisk dag 😉

Der var en del der spurgte efter opskrifer på raw chokolade og dem kan i  selvfølgelig se meget mere til i tidligere indslag, men også på hjemmeside www.miekronholm.dk
Opskrifterne vil blive lagt på når de møder ind på mandag 🙂
Ellers er der en nem én at starte ud med her 🙂
 
60 g. kakaosmør (smeltet)
12 g. xylitol (kørt til pulver i minihakker) eller 20 g. yaconpulver
12 g. cashewsmør
12 g. lucuma
8 g. mesquite eller mere lucuma
15 g. kakaopulver
15 g. carob
2½ tsk. vaniljepulver
Lidt salt
Alt blandes godt sammen. Herefter kan du bruge chokoladen som du vil.
Enten kan du fordele massen i forme med det samme og herefter komme gojibær, incanbær, hampefrø (med og uden skal), tørret blomster, nødder, ekstrakter, frysetørret frugt og meget andet eller du kan komme ”fyldet” direkte ned i chokoladen og derefter komme det i formene.
 Husk at bestille dit din plads på workshoppen på hjemmesiden