Påsken nærmer sig

Så er påsken på vej igen og det er tid til at lave de dejlige påskeæg.
Hvorfor ikke prøve den rå af slagsen. Sådan som i raw påskeæg.

Fyld:
50 g. kakaosmør (smeltet)
10 g. kokosolie (smeltet)
30 g. macadamiasmør
30 g. peacansmør
30 g. cashewsmør
½ tsk. tamari
20 g. carob
4 spsk. yacon sirup
Evt. 1 tsk. maca
Evt. ½ tsk. he shou wu
6 g. mesquite (eller erstat med lucuma)
8 g. lucuma

 

Alt røres godt sammen. Når det stivner formes ”dejen” til æg.
Stil koldt, i fryseren, med det samme.
Du kan evt. bruge andre nøddesmør hvis du ikke lige kan fremskaffe dem jeg bruger.

 

Overtræk:
35 g. kakaosmør (smeltet)
Evt 2 spsk. carob eller kakao (hvis mørk overtræk)
1½ spsk. cashewsmør
1 tsk. vanilje pulver
1 spsk. lucuma
Evt. 1 spsk. kokosblomstsukker (pulveriseret i minihakker)

Alt røres godt sammen og de kolde æg dyppes i chokoladen. Læg dem på film til de er størknet færdige og stil koldt indtil servering.

Husk der er to super lækre chokolade-workshops på vej 🙂

Se på hjemmesiden for mere info www.miekronholm.dk
Jeg glæder mig til at lege i køkkenet sammen med dig