Incabær der blev til en kage

Wow hvor er der mange der er syge nu IGEN…
Hvis jeg mærker der skulle være lidt forkøllelse, influenza mm. på vej. Tager jeg altid en rigtig god håndfuld incabær og chokonibs og spiser råt.
På den måde får jeg simpelthen så mange vitaminer, mineraler, antioxidanter mm. direkte ind i min krop og evt. sygdom er pist væk næste dag.
Derfor kom jeg på at lave denne, måske ikke mest simple men super sunde og enormt velsmagende, raw kage.
Hvis ikke du har alle ingredienserne, så improviser og byt ud med det du har.

Husk nu der er to fantastisk choko workshops på vej.

1: Ren Chokolade Dag
En dag hvor vi laver SÅ meget chokolade at du kommer til at drømme om det om natten 🙂
Se meget mere her: https://www.miekronholm.dk/events/workshops/ren-chokolade

2: En Dag i Chokoladens Navn
Nu skal kakaobønnernes fantastiske antioxidanter ind i vores madlavning 🙂
Se meget mere her: https://www.miekronholm.dk/events/workshops/en-dag-i-chokoladens-navn


Inca kage

Dej:
100 g. chokonibs (kørt til mel)
100 g. sesamfrø (kørt til mel)
80 g. incabær (kørt til mos)
20 g. kokosolie
15 g. yacon sirup (se info på www.miekronholm.dk) eller dit valg af sødemiddel fx. ahornsirup eller rigtig raw agave
3 dråber stevia
30 g. lucuma
1 tsk. vaniljepulver, ikke sukker
1 spsk. kokos amino eller 1 tsk. tamari
Evt 1 tsk chaga
Evt. 1 tsk. He Shou Wu
Evt. 1 tsk. etherium

Blad chokonibs, sesam og incanbær godt. Det skal stadig være en løs crumble.
Kom resten af ingredienserne i og bland det hele godt sammen.
Samel til en dej og fordel i form med film. Stil kagen i fryseren imens du laver icing.

Icing:
75 g. kokosolie (smeltet)
1 spsk. baobab
50 g. lucuma
1 spsk. yaconsirup og 3 dråber stevia eller dit valg af sødemiddel fx. kokosnektar, rigtig raw agave eller ahornsirup
1 spsk. kokos amino eller 1 tsk. tamari
Evt. 1 tsk. purple corn
Evt. 1 tsk. etherium gold
Alt blandes godt sammen og fordeles over den kolde kage.
Dekorer gerne med:Incabær og kokoschips.
Rigtig god fornøjelse
HUSK DINE KURSER :

1: Ren Chokolade Dag
En dag hvor vi laver SÅ meget chokolade at du kommer til at drømme om det om natten 🙂
Se meget mere her: https://www.miekronholm.dk/events/workshops/ren-chokolade

2: En Dag i Chokoladens Navn
Nu skal kakaobønnernes fantastiske antioxidanter ind i vores madlavning 🙂
Se meget mere her: https://www.miekronholm.dk/events/workshops/en-dag-i-chokoladens-navn