Husk nu der er to fantastisk choko workshops på vej.
1: Ren Chokolade Dag
En dag hvor vi laver SÅ meget chokolade at du kommer til at drømme om det om natten 🙂
Se meget mere her: https://www.miekronholm.dk/events/workshops/ren-chokolade
2: En Dag i Chokoladens Navn
Nu skal kakaobønnernes fantastiske antioxidanter ind i vores madlavning 🙂
Se meget mere her: https://www.miekronholm.dk/events/workshops/en-dag-i-chokoladens-navn
Inca kage
100 g. sesamfrø (kørt til mel)
80 g. incabær (kørt til mos)
20 g. kokosolie
3 dråber stevia
1 tsk. vaniljepulver, ikke sukker
1 spsk. kokos amino eller 1 tsk. tamari
Evt 1 tsk chaga
Evt. 1 tsk. He Shou Wu
Blad chokonibs, sesam og incanbær godt. Det skal stadig være en løs crumble.
Kom resten af ingredienserne i og bland det hele godt sammen.
Samel til en dej og fordel i form med film. Stil kagen i fryseren imens du laver icing.
1: Ren Chokolade Dag
En dag hvor vi laver SÅ meget chokolade at du kommer til at drømme om det om natten 🙂
Se meget mere her: https://www.miekronholm.dk/events/workshops/ren-chokolade
2: En Dag i Chokoladens Navn
Nu skal kakaobønnernes fantastiske antioxidanter ind i vores madlavning 🙂
Se meget mere her: https://www.miekronholm.dk/events/workshops/en-dag-i-chokoladens-navn