Måske til dit weekend morgenbord?

Jeg har lige fået sammensat nogle utrolig lækrer raw og veganske pandekager.
Jeg laver dem i dehydratoren, men har du ikke sådanne en, så prøv selv at bage dem i en alm. ovn, ved lav temperatur.

 

Pandekager:
67 g. lyse hørfrø (til mel, kørt til mel i din minihakker)
15 g. kokosflager (kørt til mel, i minihakkeren)
100 g. meget moden banan
1 spsk. yacon pulver eller andet søddemiddel
1 spsk. lucuma
1 spsk. purple corn
1 spsk. garam masala
1 tsk. tamari
1 spsk. vanilje pulver
Ca. 1 dl. kokosvand eller nøddemælk
Alt røres godt sammen. Fordel dejen i flade klatter på plader med papir.
Dehydrer i ca. 1½ timer. Ved og dehydrer i ca. ½ time.
De skal forblive saftige.
Server dem som de er evt. med frisk frugt fx. blåbær, hindbær mm og rew flødeskum af:
Cashews, yacon pulver, kokosvand, vaniljepulver og en lille smule salt.
Eller
Tag en dåse kokosmælk og stil i køleskabet. Når du åbner kokosmælken vil du se et tykt lag øverst i dåsen. Det er det du skal bruge nu.
Rør det tykke kokosmælk sammen med lidt søddemiddel fx. Stevia toffee eller ahornsirup. Nu er din kokosmælk-flødeskum klar 🙂
Rigtig god fornøjelse 🙂
HUSK NU :
WORKSHOP D. 19/5
EN DAG I CHOKOLADENS NAVN
Skirv til: kontakt@miekronholm.dk for tilmelding