Hva skulle det være?

Nu har der godt nok lige været en rimelig stor regnbyge forbi København og resten af Danmark, men det er da stadig varmt og jeg er vidst ikke den eneste der får lyst til at blive kølet lidt ned på den søde måde 😉
Her er mit bud på endnu en rigtig lækker is som du faktisk også kan bruge som dessert creme eller dip til syrlige frugter.

En creme til lidt af hvert:
50 g. solsikkekerne (Sæt dem gerne i blød inden du tager på arbejde eller inden du går i seng.)
70 g. morbær
15 g. revet kokosmel
20 g. lucuma
15 g. lækker blød og fed vaniljestang (Jeg klipper bare et stykke af og ned i blenderen med alt det
         andet)
Lidt salt
Ca. 2 dl. kokosvand

Alt blendes godt til en tyk creme og du kan nu blande ca. 3 spsk. chokonibs i med håndkraft.

Du kan også leje med de forskellige smagsvarianter ved at tilsætte fx: 2 tsk. kanel, 2 tsk. kardemomme, 2 tsk. garammasala eller prøv med 2-3 jordbær mm.

Hvis du ønsker en is. Fordeler du cremen i is forme eller en beholder og kommer i fryseren nogle timer.
Hvis du vil bruge den til creme til fx. frugtsalat, raw pandekager mm. Ja så er den klar til brug med det samme eller du kan opbevare den på køl i ca. 4 dages tid.
Eller prøv den som dip til syrlige frugter 🙂

Rigtig god fornøjelse