Skulle det være lidt hamp ;)





 
Hampefrø

Hampefrø har de mest spiselige og brugbare proteiner i det vegetariske rige.  Soya siges at have mere, men det meste er ubrugeligt for menneskekroppen.

Hampefrø indeholder 30 g. protein per 100 g, og 41 g. olie per 100 g. Masser af omega-3,-6 og -9 fedtsyrer.

Frøene indeholder også alle de essentielle aminosyrer (dvs. at hampefrø er et fuldgyldigt protein) De er rige på mineraler som magnesium og jern. De har et meget højt indhold af både D- og E-vitamin og indeholder desuden 2-4 % af omega-fedtsyren GLA

 Proteiner hjælper enzymer (Enzymer er den del af de naturlige proteiner som er et naturligt værktøj der er nødvendigt for vores stofskift, fordøjelse og livs processor i det hele taget.)

Alle levende organiske celler danner deres egen variation af enzymer for at skaffe de nødvendige næringsstoffer og regulere deres proces.

Proteiner hjælper antistoffer, som modarbejder og neutraliserer stoffer der er fremmet for kroppen.

Protein hjælper også det strukturelle komponent af kropsvævet og er derved et vigtigt komponent i kropsvævet.

Hoved funktionen af det spiselige protein, er at supplerer/hjælpe opbygningen af blokken amino syre. Så de kan rekonstruerer andre proteiner der mangler hjælp til kropsvævets vækst og vedligeholdelse.

Frøende har en let nøddeagtig smag og passer derfor godt både til nøddemælk, kager, drys på både is, kage i salater mm.

Husk  at se meget mere på den nye hjemmeside: www.miekronholm.dk


Rigtig god fornøjelse med det hele