Gulerodshapsere

Mellemmåltider kan bestå af mange forskellige ting, men en god idé er jo klart at det jo er noget og rent faktisk giver din krop det den har brug for: Noget næring.
Ellers er du jo lige vidt.
Neden for har jeg skrevet et ret godt bud på en lidt anderledes gulerodssnack.
Det er en du sagtens kan lege videre med, alt efter om du er til surt, sødt eller salt.
Gulerødderne har i sig selv en ret god sødme og tahinien har sin lidt bitre salte smag (hvis den indeholder salt) og samtidig mætter tahinien også godt sammen med de super sunde hampefrø og chokonibs.
Derved går den ind og stabilisere dit blodsukker rigtig godt.
Lav den evt. når du alligevel er i køkkenet og har gang i maskinerne, så den er klar til når sulten melder sig. Så undgår du nemlig denne her søgen i skabe og skuffer, når sulten allerede har meldt sig.
De kan holde ca. 4 dage på køl, men mon dog de for lov til at stå så længe 😉
 

Gulerodshapserer
240 g. gulerødder
35 g. tahini
1 tsk. kanel
1 tsk. Ingefær
1 tsk. vanilje
1/2 tsk. Kardemomme
3 spsk. husk
2 spsk. lucuma
2 spsk. mesquite
2 spsk. Chokonibs (rørse i med håndkraft)
2 spsk. hampefrø (røres i med håndkraft)

Kør gulerødderne i food processoren til de er meget fint hakkede. Nærmest som mos.
Kom resten af ingredienserne i, på nær chokonibs og hampefrø, og kør det hele til mos.
Tag kniven ud af food processoren og rør de sidste 2 ingredienser i med håndkraft.
Form til kugler og stil koldt indtil servering.
Kan evt dyppes i chokolade efter nedkøling.
Tilsæt evt 6-8 dr. Stevia Toffie fra Sweet Leafs eller lign. stevia af god kvalitet, for sødere smag.

Husk at se meget mere inde på hjemmesiden www.miekronholm.dk Hvor der også er en masse workshops du kan melde dig til.

Rigtig god fornøjelse