Fra spaghetti til spaghetti

Det er længe siden jeg selv har fået den traditionelle spaghetti med ketchup, kødsauce eller lign.
Min absolut fortrukne udgave, da jeg var barn, var den helt alm. spaghetti med ristede cocktailpølser (dem på dåse) og en omgang ketchup eller med kødsauce og denne skulle helst have store stykker flåede tomater fra dåse……
Ja der er sket en del siden den gang.
Nu er min spaghetti lavet af squash, men jeg kan også finde på at bruge gulerødder eller kelpnudler Tjek dem ud her:
Nu er det endelig løkkes mig at få sammensat en virkelig lækker champignon-sauce og den vil jeg lige dele med dig, så du også kan få glæde af den
Husk at gå ind på hjemmesiden og læs om alle de fede workshops, der er stadig rabat derinde 🙂
Spaghetti med champignon-sauce:


Spaghettien:
3 squash
Hvis du har en spiral slicer laver du bare spagettien på den ellers kan du lave brede spaghetti bånd med din rodfrugt-skralder eller mandolinjern.

Champignonsauce:
1 bakke hvide champignoner (tag 5-6 stk fra og skær dem i skiver)
1 spsk. rødløg
1 fed hvidløg
1 stilk selleri
1 spsk. b-gær
2 håndfulde cashewnødder
1 spsk. salvie (tørret)
1 lille spsk. timian (tørret)
2 spsk. tamari
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
Ca. 1 dl. vand

Blend alle ingredienserne sammen (undtagen de 5-6 champignoner). Bland de skiveskåret svampe i saucen med hånden.
Lige inden servering blandes saucen med spaghettien.
Drys gerne med chokonibs, gojibær og hampefrø.

Husk nu at tjekker workshopsne på hjemmesiden www.miekronholm.dk

Rigtig god fornøjelse