Spaghettien:
3 squash
Hvis du har en spiral slicer laver du bare spagettien på den ellers kan du lave brede spaghetti bånd med din rodfrugt-skralder eller mandolinjern.
Champignonsauce:
1 bakke hvide champignoner (tag 5-6 stk fra og skær dem i skiver)
1 spsk. rødløg
1 fed hvidløg
1 stilk selleri
1 spsk. b-gær
2 håndfulde cashewnødder
1 spsk. salvie (tørret)
1 lille spsk. timian (tørret)
2 spsk. tamari
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
Ca. 1 dl. vand
Blend alle ingredienserne sammen (undtagen de 5-6 champignoner). Bland de skiveskåret svampe i saucen med hånden.
Lige inden servering blandes saucen med spaghettien.
Drys gerne med chokonibs, gojibær og hampefrø.
Husk nu at tjekker workshopsne på hjemmesiden www.miekronholm.dk
Rigtig god fornøjelse