Puha så er en eksamen overstået

I tirsdags var jeg til eksamen i Anatomi og Fysiologi, så jeg har ligget noget vandret de sidste to uger med bøger, noter mm. over hele lejligheden.
Så bloggen har måtte klare sig selv, men til gengæld har jeg lige sendt et af de længste nyhedsbreve ud der findes 😉
Så hvis ikke du er på nyhedsbrevet endnu, så hop over og meld dig på (jeg lover at begrænse længden fremover 😉
www.miekronholm.dk
Her kan du også melde dig til julekaldenderworkshoppen hvor vi skal lave den lækreste raw chokolade 🙂
Men hvad levede jeg egentlig af under alt læseriet?

Egentlig bare det jeg plejer, men må indrømme den sidste uge blev det noget presset 😉
Alene det at skulle bruge en halv time på at komme ud og handle….. Der måtte jeg lige hanke op i mig selv, for jeg kunne jo godt holde ved min træning om morgenen, så mon ikke også jeg kunne komme ud og handle?
Den sidste uge stod menuen på, mine helt grønne grønsags smoothies, spirer, salat med hurtig dressing og så ellers gulerods- og selleri stave med tahini rørt med citron og vand 😉
Der var ikke noget med dehydrering af brød, tærter, wraps, pizza mm.
Men det kom der jo så tid til bag efter 🙂
Allerede om eftermiddagen efter eksamen var jeg ude og handle stort ind…. og jeg mener stort 😉
Min vogn var fyldt med agurker, selleri, spinat, rucola, friske krydderurter, blomkål, broccoli…. Ja alt det grønne og gode og så var det ellers hjem og leje fuldstændig vildt i køkkenet 🙂
Det kom der bla denne her ud af:

Fyldt peberfrugt m. persillerods-ris, salat, sauerkraut og spirulina-sticks
Broccoli-blomkåls-ris med marineret salat, avocado og solsikke-græskarkernedressing

 

 Sorte ris med broccoli, sesamsauce og sauerkraut

Sorte Ris:
300 g. ren gjort persillerødder
40 g. pinjekerner (udblødt et par timer)
30 g. sorte sesamfrø (kørt til mel)
12 g. rødløg
1 fed hvidløg
2 spsk. oliven olie
2 spsk. hvid miso
Alt hakkes godt i food processoren

Dressing:
60 g. tahini
40 g. tamari
2 spsk. oliven olie
4 dr. stevia eller hvad du nu søder med
4 spsk. æbleceider
Saften af ½ citron
2 fed hvidløg
2 cm ingefær
Ca. 4 dl. kokosvand
Alt blendes godt.

Marineret broccoli:
Skær broccoli-buketterne af stokken og kom dem op i en skål med lidt citronsaft og olie. Masser det hele godt sammen og anret nu de 3 ting på tallerkener.
Server gerne med spirer, sauerkraut, chokonibs mm til.

HUSK at tjekke hjemmesiden ud med workshopsne, der er staidg lidt pladser på julekalenderworkshoppen
https://www.miekronholm.dk/events/workshops/julekalender-workshop
Rigtig god fornøjelse med det hele
www.miekronholm.dk