Frk. Neutral har været i køkkenet igen :)

Jeg møder RIGTIG mange der ikke mener de kan leve uden brød.
Nu har jeg selv, pga. mine problemer med min mave efter aknemedicinen, skulle undvære brød i mange år, så jeg tænker aldrig over det. Det var også derfor at det ikke var det første jeg begyndte at lave, da jeg slog mig på raw food.
Det er faktisk noget af det første folk siger til mig når vi er ude at spise eller lign.
– Det tror jeg ville være svært for  mig…… at leve uden brødet….
– Jamen det behøver ud jo heller ikke, du kan jo bare lave det på en super sund måde og det kan du jo bla. bruge raw fooden til 🙂
– Når kan jeg det????

Nøj de er blevet gode 🙂

Egentlig var det fordi jeg skulle prøve en ny slags nødder af (Chufa) Dem af jer der var på Livsstil Messen for et par weekender siden, stødte måske på dem. De bliver også kaldt jordmandler.

Jeg har jo så lavet nøddemælk med dem og har haft pulp der skulle bruges til noget og samtidig har Rawfood.dk ENDELIG fået deres nye og helt egen produceret risproteinpulver i handel, så den skulle jo også lige med ind over 🙂
Hvis du nu ikke har Chufa-nødderne bruger du bare mandelpulp i stedet for.
Og hvis du ikke er som mig stort set lever uden sukker i øjeblikket, er det at foretrække at bruge den med risproteinpuler med vanilje- eller chokosmag.

Cufa-Choko-GojiBrød:

200 g. Chufa-pulp
60 g. kakaopulver
1 spsk. vaniljepulver
1 tsk. kardemomme
20 dr. flydende stevia neutral eller toffie
1 tsk. tamari
2 spsk. Third Wave Nutrition Risproteinpulver Neutral (Er nu dømt til at hede Frk. Neutral 😉
20 g. husk
75 g. Chiafrø, kørt til mel
2 håndfulde gojibær
2 håndfulde chokonibs
7,5 dl. kokosvand
Alt, undtagen husk og chiafrø, blendes godt. Start med kun at tilsætte 4 dl. kokosvand og blend godt. Tilsæt husk og resten af kokosvandet.
I en skål blandes chia-mel, goji og chokonibs, sammen med dejen fra blenderen.
Ælt det hele godt sammen og form til boller eller brød. Det gøres nemmest ved at have fugtige hænder.
Kom på plader med papir og drys gerne med hampefrø eller lign. Dehydrer i ca. 6 timer. Vend brød og boller rundt og dehydrer i yderligere 6-10 timer, alt efter tykkelsen.

HUSK NU AT MELDE DIG PÅ JULEKALENDERWORKSHOPPEN Meld dig til her 🙂  HVOR DU FÅR DIN HELT EGNE 24 STK. SUPER SUND, SUPER LÆKKER OG HELT UIMODSTÅELIG RAW CHOKOLADER MED HJEM TIL JULEKALENDEREN, hvis den da holder så længe 😉
Tjek også reten af hjemmesiden ud for alt det dejlige choko 🙂 HER