Halloween, here we go again ;)

Selv om det er Halloween, så kan vi jo godt liiige minde om den fantastiske Julekalender workshop
Husk nu at få skrevet dig på:
Email mig på: info@theraw.dk. Der er KUN FÅ PLADSER TILBAGE

Mens du venter på Julekalender Workshoppen Kan du jo give dig i kast med halloween opskrifterne 🙂

Halloween smoothie:

4 dl. hasselnøddemælk*
125 g. butternutsquash (skrællet og skåret i tern)
3 dr. stevia toffie fra sweet Leafs (eller hvad du nu foretrækker at søde med)
1 ½ tsk. kanel
1 cm frisk ingefær
½ tsk. allehånde
3 hele nelliker (hvis du har en kraftig blender ellers brug pulver)
1/4 tsk. revet muskatnød
1 spsk. risprotein fra Third Wave Nutrition Se her for info Du kan jo bruge Sun Warrior, som får i helsekosterne indtil disse er rigtigt i handel. Jeg var heldig på Livsstilsmessen i København 🙂

Blend det hele godt sammen, drys evt. med chokonibs og nyd som mellemmåltid 🙂

* Hasselnøddemælk:
1½ dl. hasselnødder (i blød ca. 8 timer)
1 l. renset vand
Blend det hele godt sammen og si i nøddemælkspose eller en alm. si. HUSK at gemme pulpen tilraw kager mm.

Halloween Cookies:

380 g. butternut squash (skrællet og skåret i mindre tern)
15 g. rosiner (i blød i ca 4 timer)
Saften af en appelsin
1 tsk. kanel
1/4 tsk. muskatnød
1/4 tsk. kardemomme
½ tsk. tamari
10 g. husk
Ca. 2 dl. kokosvand eller vandet fra rosinerne

3 spsk. chokonibs
2 spsk. græskarkerner

Blend alt undtagen chokonibs og græskarkerner. Når alt er en ensaret masse røres chokonibsne i med håndkraft.
Fordel på plader med papir og drys med græskarkerner.
Dehydrer i ca. 6 timer. Vend over på fletpapir og dehydrer i yderligere 2-3 timer. De skal ende med at have en saftig konsistens 🙂

Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂

OG HUSK NU JULEKALEDER-WORKSHOPPEN

Mie Kronholm