Hurraaaaa

I går, d. 10. november, havde jeg fødselsdag og blev jeg et halvt 70 og et helt 35 🙂 og det skulle fejres. Så jeg holdt min egen “lille” choko-fest med bla.:

Hjemmelavet raw food chokolade Du kan stadig komme med på den fantastiske julekalender workshop HER….

Choko-smoothie

Og der skulle jo selvfølgelig en chokoladekage på bordet og det i bedste raw food stil 🙂

Jeg havde faktisk også gjort klar til Choko-pandekager, men kunne desværre ikke spise dem, så de må vente til en anden gang. Godt de er dehydreret og kan holde sig rigtig længe 🙂

Jeg syntes min fødselsdags-chokotærte blev så fantastisk, at jeg vil dele opskriften med dig 🙂

Bund:
60 g. pecannøddesmør (fås i Helsemin)
10 g. lucuma
5 g. mesquite eller peruvian carob (se Raw Living UK)
2 1/2 spsk. kakaosmør (smeltet)
1/4 tsk. tamari
Rør alle ingredienserne sammen og fordel i en lille tærteform, foret med film.
Stil koldt mens du laver fyldet.
Fyld:
40 g. pecannøddesmør
20 g. cashewnødder
1/4 tsk. tamari
1/2 tsk. baobab (eller lidt citronsaft)
4 spsk. kakaosmør (smeltet)
10 g. kakao
8 g. lucuma
8 g. yacon pulver (se Raw Living UK)
Ca. 2 dl. nøddemælk
Alt blendes godt sammen til tyk creme.
Fordel over bunden, pynt med fx. granatæblekerner og stil koldt igen, indtil servering.
Vi tager lige billedet ÉN gang til 😉
Husk der stadig er et par pladser tilbage på julekalender workshoppen 🙂
Rigtig god fornøjelse med tærten og jeg håber vi ses, så også DU kan leve sundt og samtidig lækkert i julen 🙂