En fantastisk dag med Julekalender-workshop og RIGTIG raw chokolade :)

Årets sidste workshop, Julekalenderworkshoppen, er blevet afholde, og hvilken én 🙂
Jeg underviste et hold rigtig søde og engagerede kursister og vi havde det SÅ hyggeligt:)  
Har gjort klar i god hyggelig stil med bla. raw chai og raw snack

 

 Til venstre er Sweet Leafs svar på en flydende stevia og til højre ses Omica´s som jeg købte da jeg var på konference i LA.
Du kan bruge 1-2 dråber i din chokolade hvis du vil søde den lidt mere.
De “sørgelige” rester fra mine glade og tilfredse kursister
Du kan selv prøve kræfter med den rigtige raw chokoladefremstilling med denne opskrift.
Jule-chokolade:
©  60 g. kakaosmør, smeltet
©  20 g. kakao
©  18 g. yaconpulver eller 10 g. xylitol, kørt til pulver i minihakkeren.
©  12 g. cashewsmør
©  16 g. lucuma
©   Evt. 1 dr. stevia toffie
©  1 tsk. kanel
©  ½ tsk. kardemomme
©  ½ tsk. ingefær
©  2½ tsk. vaniljepulver
©  Lidt salt
Alt blandes godt sammen. Herefter kan du bruge chokoladen som du vil.
Enten kan du fordele massen i forme med det samme og herefter drysse med gojibær, incanbær, hampefrø (med og uden skal), tørret blomster, nødder, tørret frugt og meget andet.
Eller du kan komme ”fyldet” direkte ned i chokoladen og derefter fordele i formene
Eller del chokoladen op i mindre skåle og prøv dig frem med forskellig gode økologiske ekstrakter og frysetørret frugt.
Jeg vil anbefale at du bruger silikoneforme da de er langt nemmere at bruge til denne slags chokolade.

Husk at tjekke hjemmesiden ud for alle de gode opskrifter: Lige HER
Og Facebook: Lige HER

Rigtig god fornøjelse med det hele:)