Et nyt år og der skal Raw Samosas til :)

 

Så er der ellers dømt Raw Samosas 🙂
Jeg elsker simpelthen disse samosa´er så meget, at jeg kun kan undre mig over at jeg ikke for lavet dem oftere.

Nå men her i det nye årer jeg kommet i gang med dem igen 😉 Og jeg vil hermed dele denne fantastiske sunde raw food ret med dig, så du har lidt god inspiration til hvordan du kan komme i gang med en sundere livsstil, hvis du ikke allerede er der 🙂

Dejen:
500 g. squash (uden den grønne skrald)
30 g. lyse hørfrø (kørt til mel i mini hakkeren)
Saften af ½ citron
1 tsk. salt
6 spsk. olivenolie
1 spsk. garam masala
Evt. 1/4 tsk. cayenne

 

Når alt er blednet godt sammen fordeles dejen på to plader og dehydreres i ca. 8 timer.
Skær ud i 4 eller 8 strimler.

 

Sådan folder du en samosa
Fyld:
60 g. græskarkerner (gerne i blød ca. 4 timer)
3 tsk. mild karry
1 tsk. stærk karry
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. salt
6 g. rødløg
½ fed hvidløg
3 spsk. olie
Alt køres i minihakkeren så det bliver til tyk creme.
Fordel en spsk. fyld på hver samosa (hvis du har skåret 4 stk.) Og drys gerne med lidt chokonibs inden du folder sammen 🙂
Og nu med fyld 🙂
Og så er den ellers klar 🙂
HUSK AT TJEKKE DEN NYE YOUTUBE KANAL UD: MIE KRONHOLM
Og selvfølgelig også hjemmesiden: www.miekronholm.dk med den bedste Raw Food Choko der findes (Hvis jeg selv skal sige det 😉 og en masse fede workshops. Her kan du også melde dig på nyhedsbrevet 🙂
Glem ikke at tjekke Facebook siden  Mie Kronholm Der er lige kommet super lækker opskrift op på Raw Kålchips.
Jeg håber du er kommet rigtig godt ind i det nye år 🙂