Konference i USA :) (Nr. 1)

Inden hele forlællingen starter, skal jeg lige huske at minde dig om at der stadig er ledige pladser på Påskechokolade.Workshoppen: www.miekronholm.dk

Så er jeg endelig kommet over på den anden side af det store vand igen 🙂
Jeg er igen i år taget på konference i LA og denne gang er det Longevity Now Conference.

Mange spørger mig hvordan jeg klare mig når jeg er ude og rejse og svaret er: Fuldstændig som når jeg er der hjemme. Altså med forberedelse 🙂

Jeg sørger for at have min egen mad med i flyet. Jeg vil simpelthen ikke byde mig selv eller min krop at indtage fly”mad” og desuden kan jeg heller ikke tåle det, da der både er hvede og sukker i det hele.
Jeg har fundet ud af at når bare jeg nærmes tømmer taskens indhold ud i bakkerne i security, må jeg have det meste med, bare ikke flasker eller rent væske.
Hvis der er meget flydende dressing i min salat, vil de stille spørgsmål eller hvis min chiagrød er meget flydende kan de være strenge, men laver jeg den tyk og køber en flaske vand og spæder op med, eller en juice/smoothie fra Joy and the Juice, så er der ingen problemer.
Hummus må sjovt nok gerne være på salat, men ikke i egen bøtte? Jeg lære noget nyt en gang i mellem, men som sagt, efter at jeg tager alt ud af taske er de ligeglade med hvad jeg har med 🙂

Chiagrød der endnu engang slap igennem security 🙂
Har denne gang købt mungbønner til spirring, da jeg skal være her så længe
og der var udsolgt i Wholefood Market… Kan det virkelig ske????
Ingredienser til Chiagrødden 🙂
Det er altid en god idé at bede om et køleskab,
hvis der ikke allerede er et på værelset.
Min Power-Snack af : Spirulina-crunch, hampefrø, bipollen,
spirede rå græskakerner og red maca 🙂
I stedet for min grønne smoothie, bliver det i denne omgang:
Seaweed Soup fra selveste Truth Calkins.
Som jeg spiser inden min morgentræning 🙂
Og min elskede chiagrød til efter træningen 🙂

Og hvorfor så alt dette, i stedet for bare at nøjes med hotellets morgenmaden mm?
Jeg skal være på konference i 5 dage og jeg får ikke tid til at komme ud og handle, da der er kun en time til frokost og en time til aftensmad hver dag.
Igen jeg syntes det jeg køber smager MEGA godt og hvorfor så nøjes med hotellets, ja lad mig bare være ærlig her, ikke lige så nærringsrige mad som mit eget.
Jeg skal lytte en hel dag og har brug for næring og energi uden lige for at holde hele dagen igennem, så det er om at få noget godt indenbords. Konferencen starter nemlig kl. 8 og slutter kl. 11:30…. Hvis jeg er heldig 😉 og hvis jeg er frisk, kan jeg slutte mig til en times yoga inden 😉

Nu er det jo ikke fordi jeg KUN laver alt min mad selv. Jeg skal jo også ud og tjekke de fede raw food steder ud 🙂
Så inden konferencen er jeg har jeg været ude og se/smage et par raw food steder an til frokost og aftensmad, men min morgenmad vil nok altid være hellig 🙂
Det er min start på en fantastisk dag og det det kommer mig til gode på alle måder i løbet af dagen 🙂

HUSK AT TJEKKE DEN NYE YOUTUBE KANAL UD: MIE KRONHOLM
Og selvfølgelig også hjemmesiden: www.miekronholm.dk med den bedste Raw Food Choko der findes (Hvis jeg selv skal sige det 😉 og en masse fede workshops. Her kan du også melde dig på nyhedsbrevet, hvor der altid er fantastiske opskrifter med, samt tips og triks inden for den sunde livsstil 🙂
Glem ikke at tjekke Facebook siden Mie Kronholm Der sker altid en masse nyt og spændende 🙂
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂