Der var vidst noget med at jeg kørte “lidt” bil i USA….

HUSK DER STADIG ER 50% RABAT PÅ HELE WORKSHOPPEN 🙂 PÅSKECHOKOLADE WORKSHOPPEN

Du skal lige have historien om at jeg lejede bil de første par dage jeg var i USA, inden konferencen startede, da jeg jo så kunne køre til Whole Foods Market og handle ind til de dage jeg var “spæret inde” på hotellet under konferensen. Konferencen varer nemlig fra kl 8 til ca. 22 HVER dag.

Da jeg er kommet ud af det sidste fly og får hentet bil bliver jeg lige introduceret for GPS og automatgear. Har aldrig prøvet nogen af delene…… Det er 9 år siden jeg sidst sad bag rattet…… Jeg svedte RET meget 😉
Jeg får at vide at GPS først virker når jeg kommer ud af lufthavnen og lidt væk derfra. Okay….
Her sidder jeg så og tænker: Jeg er enten på vej til Canada, New York eller måske Sydamerika 😉 For klokken er nu ca 21:30 og der er meget mørkt over alt og når på ingen måde at se skilte mm. Prøver bare at køre bil og i et nogenlunde acceptabelt tempo. Det sidste lykkes på INGEN måde, kører nemlig ALT for langsomt 😉
GPS begynder så at virke efter noget der virkede som 20 min, men vi snakker nok nærmere ca. 3 min. Nok de længste 3 min i mit liv. Jeg klamre mig til rattet og da jeg endelig får så meget overblik over situation, begynder jeg at mærke en kraftig kulde i nakken og rykken….. Mit vindue stå så også piv åbent og i forvirringen/panikken kan jeg ikke lukke det, så jeg må lade ryk og nakke blive nedfrosset og køre videre i håb om at jeg rent faktisk en dag kommer ud af denne her bil.
Frossen krop må blivet blødt op igen når jeg skal besøge hotellets fitnesscenter. Hvis jeg da nogen side finder hotellet.
Da jeg ENDELIG kommer af motorvejen/Freeway´en er hotellet kun et par min længere væk.
Jeg når at lave hjulspind i deres lille “rundkørsel” foran hovedindgangen og mildest talt springer ud af bilen som en trold i en æske.
Meget venlig mand spørger mig om jeg selv vil parkere eller om det er noget de skal klare for mig. Jeg kigger på ham og svare: Bare tag den…. Bare tag den. Og kan så ikke lade være med at grine (sammen med venlig mand)
Jeg kommer ind, får min “nøgle” og kommer op på mit værelse, som ikke er gjort rent??????
Meget kan jeg klare, men et toilet der IKKE er gjort rent, magter jeg ikke. Og jeg mener IKKE gjort rent 😉
Så jeg går ned og siger overskudsagtigt at de da vidst har glemt at gøre toilettet rent.
Nyt værelse, nu virker lampen ikke….. Jeg tænker: Er det her Hyatt standarden eller???? Jeg ringer ned og beder dem få det fixet i morgen sammen med at få køleskabet op på mit værelse. 2 min går og kuffert har endelig fundet mig, sammen med ny venlig mand, der vidst har været rundt på hele hotellet efter mig.
2 min går, ny mand kommer og ser på lampe.
2 min går og ny mand kommer med forkert pære til lampe.
Jeg beder dem, nu ret træt: Vær sød at vente med resten til i morgen. Jeg skal i seng nu. “Okay madam”
Efter jeg har vækket hotel med travel-blender til morgensmoothie, trænet, været i bad og spist min chiagrød, er tirsdag morgen ved at være gået og jeg skal i bil igen. Det tager mig EN HEL TIME at komme ud af hotelværelset for at komme ind i den bil. Men så går det faktisk rigtig udemærket og jeg går Shop-amok i Whole Foods Market 🙂 Så jeg kan overleve indendørslivet under konferencen.
Resten af dagen hygger jeg lige fremmest med at køre bil og sørme også næste dag og torsdag morgen er jeg næsten tris til mode over at skulle aflevere min nye ven, der har hjulpet mig rundt.

Men det er ved at være tid til konference og ikke mindst indendørsliv under konferencen 😉

Sørme om ikke jeg lige fik en krammer af David 🙂
Selvfølgelig nåede jeg også lige Café Gratitude 🙂
Men måtte tage kagen med hjem til næste dag 😉
Gaveregn til VIP-dinner 🙂
Baren der gjorde det hele, om muligt, endnu bedre 🙂
En af de sødeste mennesker jeg længe har mødt, Mike, der gav mig sin Nutri Bullet 900 (som han vandt mandag aften), da han selv havde én i bilen.
Har vi ikke alle sammen en rejse blender 😉 Og nu har jeg sku en NUTRI BULLET 900
WEEEEEEEEEEEEEEE
Da jeg spurgte om han var gal, svarede han bare. Nej Mie, men du startede jo med denne her total gode energi og gav os (ham og hans ven Nick) en bog og en masse produkter og alt det her ik 🙂
Arbejder nu hårdt på at få den til at komme over på dansk strøm 🙂 og det er lige ved at lykkedes 🙂
HUSK AT TJEKKE DEN NYE YOUTUBE KANAL UD: MIE KRONHOLM
Og selvfølgelig også hjemmesiden: www.miekronholm.dk med den bedste Raw Food Choko der findes (Hvis jeg selv skal sige det 😉 og en masse fede workshops. Her kan du også melde dig på nyhedsbrevet, hvor der altid er fantastiske opskrifter med, samt tips og triks inden for den sunde livsstil 🙂
Glem ikke at tjekke Facebooksiden  Mie Kronholm Der sker altid en masse nyt og spændende 🙂
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂