Raw Hummus til weekend-hyggen :)

Der er nogen der godt kan syntes at raw hummus kan kommer til at smage bittert eller i hvert fald få en ubehagelig smag, hvis de bruger spirede kikærter, som man jo gør hvis det skal være en raw hummus 😉
Spirede kikærter:
Sæt kikærter i blød natten over eller ca. 8 timer, godt tildækket med vand.
De optager mindst dobbelt deres egen vægt/fylde.
Skyld dem og stil kikærterne til side i en skål uden væske.
Skyld dem nu 2-3 gange om dagen i 2-4 dage. De vil nu få en lille hale)

Min erfaring siger mig at spirede kikærter kan få denne bitre smag, hvis de spirer for længe. Jeg kan bedst lide dem på 3. dagen i spireperioden, men prøv dig frem 🙂

Raw Hummus:
390 g. færdig spirede kikærter
8 g. rødløg
1 fed hvidløg (4 g.)
8 g. stødt koriander
12 g. stødt spidskommen
25 g. tahini (lys sesamsmør)
50 g. olivenolie
1,5 tsk. gode salt
1,5 dl. citronsaft
Ca. 3-4 dl. filtreret vand
Blend det hele godt sammen
Hvis du vil have din hummus lidt festlig, kan du evt. tilsætte 1/2 tsk. spirulina eller hvedegræspulver eller rødbedesaft eller -krystaller inden du blender det hele sammen 🙂

Og så drysser du selvfølgelig liiiige med lidt chokonibs 😉

HUSK AT TJEKKE DEN NYE YOUTUBE KANAL UD: MIE KRONHOLM
Og selvfølgelig også hjemmesiden: www.miekronholm.dk med den bedste Raw Food Choko der findes (Hvis jeg selv skal sige det 😉 og en masse fede workshops. Her kan du også melde dig på nyhedsbrevet, hvor der altid er fantastiske opskrifter med, samt tips og triks inden for den sunde livsstil 🙂
Glem ikke at tjekke Facebooksiden  Mie Kronholm Der sker altid en masse nyt og spændende 🙂
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂