En forsinket Raw Fastelavnsbolle

Sørme om ikke fastelavnen løb inden om, så jeg nær havde glemt at få mig en raw fastelavnsbolle…..
Det går jo simpelthen ikke, så jeg har været i køkkenet endnu en gang og sammensat en helt ny slags, som jeg selv er yderst tilfreds med.
Den får nemlig denne her saftige “bolle” og så en dejlig masse creme inden i og selvfølgelig også en masse chokolade 😉
HUSK DER STADIG ER 50% RABAT PÅ HELE WORKSHOPPEN 🙂 PÅSKECHOKOLADE WORKSHOPPEN

Og nu til de rå fastelavnsboller 🙂

           Der bliver 4 stk af denne opskrift 🙂

Dej til bollerne:
150 g. solsikkekerner (i blød nogle timer)
10-15 dr. stevia
30 g. lucuma
2 tsk. citronsaft
En anelse salt
40 g. chiafrø (Efter iblødsætning. Brug ca. 1 spsk. i lidt vand. Jeg brugte lidt af det jeg havde sat over i forvejen til min morgenmad)
Ca. 190 g. vand
Alt blendes godt og fordeles i 8 runde flade bunde på sliplet papir.
Dehydrer i ca. 15 timer. Vend ca. halvvejs. Du vil skulle bruge en palletkniv eller lign da de vil forblive saftige.

Creme:
150 g. cashewnødder (i blød et par timer)
35 g. lucuma
20 g. mesquite
10 dr. stevia toffie
1 tsk. rødbedepulver
Lidt salt
Alt blendes godt til creme. Lad stå koldt til bollerne er færdige. Når bollerne er blevet lidt kolde kan du fordele en raw overtræks-chokolde* på indersiden af alle 8. Stil dem i køleskabet et par min. Nu fordeles cremen over 4 af bundende, gerne med en sprøjte. Læg “låget” på og dryp med mere overtrækschokolade* 🙂

* Overtræks-chokolade:
3 spsk. kokosolie eller -smør (smeltet)
1 spsk. kakao
1 tsk. vaniljepulver
4-6 dr. stevia
Bland det hele godt sammen

HUSK AT TJEKKE DEN NYE YOUTUBE KANAL UD: MIE KRONHOLM
Og selvfølgelig også hjemmesiden: www.miekronholm.dk med den bedste Raw Food Choko der findes (Hvis jeg selv skal sige det 😉 og en masse fede workshops. Her kan du også melde dig på nyhedsbrevet, hvor der altid er fantastiske opskrifter med, samt tips og triks inden for den sunde livsstil 🙂
Glem ikke at tjekke Facebooksiden  The Raw Der sker altid en masse nyt og spændende 🙂
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂