Chokoladefestivallen 2014

Endnu engang har jeg haft den store fornøjelse af at undervise i demo-køkkenet på Chokoladefestivallen
Her viste jeg hvordan du kan lave nogle raw chokolade kopper med raw jordbærefyld
Disse kan du også lære at lave på min næste workshop 🙂
Lørdag d. 12/4 fra kl. 10
Eller tjek selv opskriften ud længere nede

 

 

 

 

 

 

 

Raw Mørk Chokolade:
60 g. kakaosmør (smeltet under 42 grader)
20 g. kakaopulver
12 g. lucuma
12 g. yaconpulver
  8 g. cashewsmør
Lidt god kvalitetssalt (kørt til fint pulver i minihakker. BRUG ALDRIG ALM. BORDSALT)
Alt blandes godt og nedkøles nu, under omrøring, til ca. 25 grader. Fordel i formene og lad stå ca. 30 sek. Hæld rest chokoladen tilbage i skålen og lad nu dine chokoladeskaller størkne på køl.
Raw Jordbærcreme:
100 g. cashewnødder (i blød ca. 4-6 timer)
1 tsk. rødbedepulver, juice eller -krystaller
15 g. lucuma
6 g. mesquite eller mere lucuma
Ca. 5 dr. stevia
5-8 dr. jordbærekstrakt
Ca. 2,5 dl. kokosvand
Blend det hele godt sammen og fordel i skallerne.
HUSK AT TJEKKE DEN NYE YOUTUBE KANAL UD: MIE KRONHOLM
Og selvfølgelig også hjemmesiden: www.miekronholm.dk med en masse fede workshops OG den bedste Raw Food Choko der findes (Hvis jeg selv skal sige det 😉
Her kan du også melde dig på nyhedsbrevet, hvor der altid er fantastiske opskrifter med, samt tips og triks inden for den sunde livsstil 🙂
Glem ikke at tjekke Facebooksiden  Mie Kronholm Der sker altid en masse nyt og spændende 🙂
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂