Brug dine rester fra Savoykålet til pesto

Jeg “fandt” lige et halvt savoykål bagerst i køleskabet som skulle til at bruges, så hvorfor ikke lave en omgang grov pesto ud af det og bruge den, samt grøntsagsstave til aftensmaden 🙂

Savoykåls Pesto:

1/2 savoykål i mindre stykker
45 g. abrikoskerner (eller mandler, hasselnødder, valnødder mfl.)
1 spsk. b-gær
1 tsk. sort lavasalt
1 spsk. citronsaft
4 spsk. æbleceider
Ca. 2 dl. olivenolie

Kom kål, abrikoskerner,salt og b-gær i foodprocessoren og puls til alt er hakker meget fint.
Tilsæt resten af ingredienserne og kør til grov pesto.
Ønsker du pestoen mere flydende tilsætter du bare mere olie.

HUSK AT TJEKKE DEN NYE YOUTUBE KANAL UD: MIE KRONHOLM
Og selvfølgelig også hjemmesiden: www.miekronholm.dk med en masse fede workshops OG den bedste Raw Food Chokolade der findes (Hvis jeg selv skal sige det 😉
Her kan du også melde dig på nyhedsbrevet, hvor der altid er fantastiske opskrifter med, samt tips og triks inden for den sunde livsstil 🙂
Glem ikke at tjekke Facebooksiden  Mie Kronholm Der sker altid en masse nyt og spændende 🙂
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂