Når sulten melder sig

Mon ikke vi alle sammen kender den med at vi kommer skrup sultne hjem fra enten arbejde, skole eller lign.
På disse dage er det at det giver super god mening altid at have dips og dressinger i køleskabet. Så er det nemlig super nemt at give en dressing ud og et par gulerødder, agurk selleri eller som jeg vil vise dig neden under en lidt sjovere måde at dulme sulten på. Indtil frokosten eller aftensmaden er klar.
Så undgår du nemlig denne her med: “Jeg skal bare have noget NU og det er lige meget hvad det er” Og kaster dig over det første og bedste du støder på, som sjovt nok ALTID er det usunde.
Først og fremmest: Start nu med et glas vand, for halvdelen af din sult kan sagtens skyldes at du egentlig er tørstig.
De flest mennesker går rundt og tror de drikke nok vand.
Jeg har lært, igennem behandlingerne af mine klienter, at mange regner kaffe, sodavand, saft (Den der slags fra supermarkedet der bliver blandet op med vand. Vidste ikke engang den slags fandtes mere 😉 eller lign.
Kroppen kan bare mærke at den mangler noget og giver signal om at der skal noget indenbords og så er det at mange tænker at det drejer sig om mad, derfor kan det meste af din sult faktisk afhjælpes/mindskes, hvis du drikke mere vand.
Nå men tilbage til den Lyn Hurtige og super sunde Snack af Nori Sheets (Tang plader der også bruges til sushi. Kan får i helsekosten og i de fleste supermarkeder)
Når nu du alligevel står og laver en smoothie om morgenen eller andre flydende sager i din blender til fx frokost eller aftensmad. Så skyld din blender kande og lav en hurtig dressing.
Det tager lige et par gange inden du er helt fortrolig med dette uden opskrift, men øvelse gør jo mester, så det er bare om at prøve det et par gang og så bliver det en vane OG du spare EN HEL opvask af blenderkanden 😉
Brug fx: Et par håndfulde nødder, kerner eller frø, lidt god salt eller tamari, olivenolie, citronsaft, æblecidereddike og så ellers nogle gode krydderier. Her kan du vælge en eller flere af fx: Rosemarin, timian, Herbes de Provence, karry og gurkemeje eller hvad du nu føler for.

Nu er du kampklar 😉

Du kommer drøn sulten hjem og tænker at du vil flå alle skabslåger af i køkkenet, bare for at stille lidt af din sult…..
Du drikker et stort glas vand…..
Du åbner køleskabet og voila…… Her hopper drissingen nærmest ud i armene på dig, uden at ryge på gulvet 😉
Du tager dine Nori Sheets
Du tage nogle salatblade (jeg brugte hjertesalat, men måske har du en mix salat, spinat eller lign.)
Du lægger salatblade på Nori Sheets, dressing over og ruller
Hold nu op det smager jo fantastisk og er super enkelt 🙂
Så kan du jo også “spæde op” med nogle chokonibs inden du ruller det hele sammen 🙂

 

HUSK AT TJEKKE DEN NYE YOUTUBE KANAL UD: MIE KRONHOLM
Og selvfølgelig også hjemmesiden: www.miekronholm.dk med en masse fede workshops OG den bedste Raw Food Chokolade der findes (Hvis jeg selv skal sige det 😉
Her kan du også melde dig på nyhedsbrevet, hvor der altid er fantastiske opskrifter med, samt tips og triks inden for den sunde livsstil 🙂
Glem ikke at tjekke Facebooksiden  Mie Kronholm Der sker altid en masse nyt og spændende 🙂
Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂