Så er der kommet sving i blenderen endnu engang 🙂
Denne gang står den på: Thai Dressing 🙂
Denne kan du igen bruge hvor du vil, men et af mine bud vil klart være i en rispapirsrulle eller tangpladerne med forskellige grøntsager:
Prøv fx. at lave ris af persillerødder, b-gær, hvidløg, rødløg, salt og evt. pinjekerner.
Kør det hele i food processoren eller hak det i hånden. Fordel nu “risene” på tangpladen, dressingen over, tynde skiver af peberfrugt, gulerod, agurk, avocado eller lign. og måske en håndfuld spirer.
Rul tangpladen godt sammen og fugt enden med vand, så den bilver “limet” sammen 🙂
Husk at se mere om den nye raw workshop med Luxuriøse Raw Kager Se en masse om hele workshoppen HER
Og nu til Thai Dressingen
30 g. lyse sesamfrø
50 g. mandler (i blød natten over)
1/4 tsk. cayennepeber
1 spsk. æbelciedereddike
20 g. /1.5 dl. citron saft
2 dr stevia clear
5 g. frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
75 g. gulerødder
25 g. tamarind pasta (fås i invandrebutikkerne)
Kør det hele godt sammen i din blender 🙂
Husk at tjekke workshoppen ud LIGE HER