Citron-Krameltærte

 

Citron-Karameltærte
 
Ingredienser
Bund:
  • 110 g. mandler (til groft mel)
  • 2-3 spsk. ahornsirup
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. vaniljepulver
Fyld:
  • 50 g. kokos smør
  • 145 g. raw tahini
  • 1 tsk. tamari
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 30 g. citronsaft
  • 30 g. ahornsirup
  • 1 tsk. 14 Mushroom Blend
  • 1 tsk. ashwaganda
  • 2 spsk. husk
Karamel topping:
  • 1½ spsk. raw tahini
  • 1½ spsk. ahornsirup
  • 1 tsk. kanel
  • ½ tsk. ingefærpulver
  • ½ tsk. tamari
  • 1 spsk. kokosvand
Fremgansmåde
Bund:
  1. Blad det hele godt sammen og pres ud i form med film.
Fyld:
  1. Alt blandes godt sammen og kommes over bunden. Stil i fryseren mens karamellen laves.
Karamel topping:
  1. Rør godt sammen og fordel i ”striber” over kagen.
  2. Stil koldt indtil servering.
  3. Da der "kun" er kokossmør i, vil kagen blive blød når den får rumtemperatur.
  4. Rigtig god fornøjelse med det hele 🙂