Hvorfor er Raw Chokolade SÅ sundt?

Det er nu endelig blevet tid til The Raw´s årlige Chokoladejulekalender Workshop. Det er min yndlings workshop og jeg glæder mig, mindst lige så meget, som du gør.
Det bliver nemlig, en hel dag, fuld af super lækker og virkelig velsmagende, raw chokolade. Kom og vær med LØRDAG D. 24/11 KL. 10 til ca. 16 I KØBENHAVN.

Vi kommer ikke uden om julen, og alle dens dertilhørende fristelser. Butikkerne er allerede godt i gang med at sætte det hele op på hylderne.
Men tænk hvis det nu var SUNDE fristelser!
– Som du ALTID selv kan lave.
– Fristelser, som du med GOD samvittighed, kan spise, når du vil
– OGSÅ til morgenmad 🙂
– Tænk hvis det er fristelser, som også dine gæster vil elske.

Dette er bare nogen af de fantastiske ting, ved The Raw´s Chokoladejulekalender Workshop.

TILMELD DIG HER

Hvorfor er raw chokolade, så sundt?
Rå kakao har verdens højeste indhold af antioxidanter og er en så høj antioxidant at den er over dobbelt så høj, som den almindelige forarbejdet mørke chokolade Så derfor, hvis du har optakt til eller allerede er blevet syg. Eller har du brug for lidt ekstra energi, vil jeg klart foreslå dig den mørke rå kakao. Rå kakao indeholder også masser af de sunde flavenoder. Flavonoider er en gruppe naturstoffer, der hovedsageligt findes i vegetabilske fødevarer. De menes at kunne beskytte mod sygdomme som for eksempel kræft og hjerte-kar sygdomme. Størstedelen af flavonoiderne er plantepigmenter, og giver frugt og grønt deres velkendte farver. De gør den røde grapefrugt rød og farver citronen gul.
Andre flavonoider er smagsstoffer og giver enten en skarp eller en bitter smag i vores fødevarer. Flavonoider forhindre også blodets fedtstoffer i at oxidere og derved tilstoppe blodårene/arterierne og derved forhindre åreforkalkning. Samtidig neutralisere flavenoderne de frie radikaler i kroppen. Kakao indeholder også aminosyren tryptophan. Tryptophan er nødvendig for dannelse af serotonin. Serotonin fremmer følelsen af lykke og modvirker depression.
Kakao indeholder også dopamin, som dannes i hjernens basale områder og i mave-tarm-kanalen. I hjernen har dopamin betydning for fysiske og psykiske funktioner som indlæring, styring af bevægelser, stemningsleje, tankevirksomhed og hukommelse og medvirker også til vores lykkefølelse.
Kakaoen er også fyldt med methylxanthiner, som giver kakaoen dens bitre smag og stimulerende virkning. 2 tredjedele af methylxanthinerne, er theobromin, som er en fantastisk energigiver (Theobromin findes i kakaoplanten, hvorfra det udvindes, navnlig af skallerne. Theobromin virker vanddrivende og har en stimulerende virkning på hjertemuskulaturen, som dog er svagere end ved det tilsvarende stof koffein)
Og 1 tredjedel er koffein.

Er der noget at sige til, at jeg altid er glad og fuld af energi 😉

Hvorfor skal du med på The Raw´s Chokoladejulekalender workshoppen?
– Fordi det IKKE feder
– Det er SUPER sundt – Det giver en FANTASTISK energi
– Dine børn vil ELSKE at være med
– Dine gæster vil bliver SÅ imponeret
– Det er den PERFEKTE værtindegave
ALLE ELSKER RAW CHOKOLADE, MEN TROR IKKE DE SELV KAN LAVE DEN!

TILMELD DIG HER

Alt dette får du:
– En fantastisk dag med super sjov og lærerig undervisning.
– Du bliver undervist i at lave rigtig raw chokolade HELT fra bunden.
– Du bliver undervist i alle de forskellige ingredienser og hvor disse kan købes.
– Du laver din egne 24 stk. raw chokolade.
– Opskrift hæfte med dagens opskrifter.
– En fantastisk dag med andre chokolade entusiaster.
– Alle ingredienser, køkkenredskaber mm.
– snack og te og en hel masse mere.

JA, ALT er med. DU SKAL BARE MØDE OP, MED DIT FANTASTISKE HUMØR, SÅ FÅR DU EN FANTASTISK SJOV OG LÆRERIG DAG.

LØRDAG D. 24/11 KL. 10 til ca. 16 I KØBENHAVN.
Prisen er kun 1199,- All inklusive (undtagen din frokost)

TILMELD DIG HER

 

Raw Chokolade
 
Forfatter:
Recipe type: Raw Chokolade
Ingredienser
  • 60 g. kakaosmør (smeltet)
  • Lidt salt (gerne stødt ud til pulver)
  • 20 g. raw kakaopulver
  • 20 g. lucuma (købes i helsekosten)
  • 2-4 spsk. ahornsirup, rigtig raw agave, 4-6 dråber stevia toffee
  • 1 tsk. vaniljepulver (IKKE sukker)
Fremgansmåde
  1. Alt blandes godt sammen i en skål, og fordeles nu i silikoneforme, eller en støre form, foret med film.
  2. Du kan lege videre med denne opskrift som du vil.
  3. Prøv fx: ¼ tsk. kanel, ¼ tsk. kardemomme og ¼ tsk. allehånde.
  4. Eller: ½ tsk. garam masala
  5. Eller: Hakkede nødder, gojibær, incanbær, hampefrø mm.
  6. HUSK: Gør dit køkken til din legeplads 😉